tirsdag den 9. februar 2010

Mormor strik

Asta er altså bare en heldig lille pige :o)
Jeg fandt denne opskrift på en strikket kørepose inde på Drops. Faktisk noget tid inden Asta kom til verden. Min mor har strikket meget som ung, men det er med årene blevet mindre. Så det måtte jeg jo gøre noget ved ;o) Nej pjat :o)
Jeg spurgte hende pænt om hun havde tid og lyst til at strikke køreposen, og det sagde hun ja til. Her er den. Den er i en størrelse så Asta kan bruge den næste vinter. Den er bare SÅ fin og super super lækker. Den er strikket magen til den i opskriften, både i garn og farver.
Herligt med mormor strik :o)
Desværre er jeg ikke selv den store "strikker". Pt har jeg godt nok gang i filtede strikkede hjemmefutter, men det er også det "største" strikkeprojekt jeg har været ude i :o) Jeg er vidst bedst til hæklenålen, der er der ikke så mange masker at styre ;o)

Tæppet køreposen ligger på, er det jeg syede til Asta i dåbsgave, se det her.

5 kommentarer:

 1. Sikke et fint tæppe, du har syet til din datter !
  Og køreposen er skøn !
  Asta er heldig :-)

  SvarSlet
 2. Orv hvor er hun heldig. Jeg har faktisk sat et mærke i mit Drops-hæfte ved den kørepose, da jeg synes den ser ret lækker ud, og godt kan finde på at strikke den en gang :)

  SvarSlet
 3. Hvor er den lækker, den kørepose! Ja, hjemmestrik er det bedste :o)...
  Og flot tæppe - det ligger der da vist adskillige timer i :o).

  Ha' en god dag!!

  SvarSlet
 4. Hej Miri.

  Tak for din ros :o) Jeg nød helt vildt at lave tæppet til Asta. Føler det som en rigtig morgave til hende :o)

  Hej Clemme.
  Den er også bare super super lækker. Den her står i en mindre formue i garn, fordi den er så stor :o/ Men det var glemt da jeg fik den i hænderne :o)

  Hej Mette.
  Hjemmestrik er det eneste rigtige, specielt hvis man kender en hjemmestrikker :o)
  Jeg er også blevet rigtig glad for tæppet. Joh der ligger rigtig rigtig mange timer i det, men det var dem alle værd. Nu skal jeg bare huske at jeg jo skal gøre det samme hvis Asta skal have søskende ;o) Alt er jo muligt med den første, bilder jeg mig ind :o)

  Hygge Hejsa.
  Anette.

  SvarSlet
 5. Hej, jeg er ret vild med den Kørepose du har strikket men kan ikke længere finde den på Garnstudios hjemmeside. Har du stadig opskriften liggende?!!??!
  Mvh Maibritt
  Maibritt@gmail.com

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)