mandag den 22. februar 2010

Til grødgratteren min :o)

Så er det vidst sidste gang jeg ligger billeder ind af spisesmækkerne ;o)
I dag under Asta´s middagslur har jeg fået syet 6 spisesmækker til min lille grødgratter :o) De er syet i Susanne Schjernings akryldug, den er nemlig blød og ikke så stiv som de lidt billigere voksduge, det gør at den også er meget velegnet til formålet. De store prints er med til at gøre hver smæk unik, det er da lidt sjovt :o) Jeg fandt ud af, at skråbåndet skal syes på i én enkelt arbejdsgang. Normalvis ville jeg sy det på hvor det er foldet ud og derefter vende det om kanten og stikke det fast. Men det virker ikke. Så det er syet direkte på med stikning. Jeg har brugt en teflon trykfod, da den glider bedre på akryldugen. Så ja, nu slipper Asta for alvor for grødbluser :o)

4 kommentarer:

 1. Sikke en aktivitet :) Men den er nok godt givet ud i forhold til alternativt at skulle fjerne pletter fra Astas tøj :) Jeg er dybt imponeret over så lige dine stikninger er :)

  SvarSlet
 2. dem kan jeg rigtig godt li! Jeg synes formen er god, bruger du et mønster??

  Mvh S

  SvarSlet
 3. Hej Clemme.
  Ja noget måtte der gøres, nu og her ;o)
  Tak for ros, det kan da godt være jeg har fået lavet dem flot lige, udenfor meget slinger i valsen :o) Det gik super nemt, akryldugen er jo ikke elastisk, så måske er det derfor det er lykkedes så godt :o)
  Kh Anette.

  Hej Sarah.
  Hyggeligt du kigger forbi min blog :o) Jeg er også glad for smækkerne, og så er de gode lange :o) Jeg er blot spændt på hvordan de arter sig hvis de vaskes i vaskemaskinen, det kan jo godt være skråbåndet krymper lidt :o/
  Jeg har brugt et mønster herfra:

  http://www.shopingelise.dk/page33.aspx?recordid33=1666&cname=Ideer&

  Kh Anette.

  SvarSlet
 4. Hej Sarah igen :o)

  Glemte lige at skrive, at man ofte kan låne Ingelise bladene, som mønsteret er fra, på biblioteket.
  Har været inde og se din blog, spændende, glæder mig til at følge med :o)
  Kh Anette

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)