fredag den 12. februar 2010

Filte futter


Så er de her, mine spritnye filtede futter og dermed også mit første vellykkede strikkeprojekt. Det gik faktisk ganske godt med at strikke dem. Med lidt hjælp fra en strikkebog fik jeg slået masker op, strikkethæftet mellem farverne og farveskiftet. Er ski lidt stolt :o) Jeg har før strikket nogle futter i en opskrift fra hjertegarn. Men det havde jeg da bare overhovedet ikke held med. Som den strikker jeg ikke er, var jeg da sikker på, at det måtte skyldes opskriften ;o)
Opskriften her har jeg fået af Faster Bodil, altså Kelds super kreative faster. Og den virker :o) Med lidt hjælp fra Jane, min søde nørkle veninde, lykkedes det også at knække koden til sammensyningen.


Før filtning.
Efter filtning.

7 kommentarer:

 1. Tillykke med dine fine futter, de er smarte :-)
  Og super at du knækkede koden , nu har du jo fået gang i strikkepindene , så følger nysgerrigt med når du starter et nyt projekt op . God weekend .

  SvarSlet
 2. De ser bare rigtig gode ud! Fede farver
  Hav en super weekend

  /Louise

  SvarSlet
 3. Hej Garn Moster.
  Taaaaak skal du ha´. Er også rigtig glad for dem :o) Tror der går lidt inden jeg strikker igen. Hækling er mit foretrukne. Men pt har jeg gang i alverdens projekter :o)
  God weekend til dig og strikketøjet også :o)
  KH Anette.

  Hej Louise.
  Jeg er noget fascineret over at de kan blive SÅ tykke efter en tur i vaskemaskinen. Jeg har altid haft en forkærlighed for de blå nuancer, særligt petroliums farven. Jeg tror jeg vil prøve at hækle noget og så filte det. En lille pung måske ??? God weekend.
  Kh Anette

  SvarSlet
 4. Hej Anette
  De er rigtig flotte, dine futter!
  Så avanceret er jeg ikke blevet i strikning endnu :o)... Er de lavet af firkanter, som er syet sammen?
  Skulderklaps til dig :o)og god weekend!!!
  Knus
  Mette

  SvarSlet
 5. Hej Mette.
  Tak skal du ha´, jeg synes også selv de er blevet gode. Jeg er absolut heller ikke avanceret strikker, men de er meget lige ud af landevejen. Ja det er 8 firkanter. De 6 er strikket ud i et + 2 der er strikket sammen. Og derefter syet sammen.
  Kh Anette

  SvarSlet
 6. Hej, kan jeg få opskriften på dine futter, der er strikket i firkanter.

  Hilsen Marie

  SvarSlet
 7. Flotte futter - deler du opskrifte?
  mvh Birte

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)