onsdag den 3. februar 2010

Faster Magda

Kelds kære Faster Magda er en rigtig strikker. Det er helt utroligt hvad der "falder" af hendes pinde. Hun strikker og strikker og strikker og ..... Jamen det er hundredvis af bluser og andre fine ting hun har produceret til den store families afkom. Hun fortjener stor ros og 1000 tak for de fine ting. Asta er her blevet begavet med en fin cardigan og filtede futter.

4 kommentarer:

 1. Hejsa
  Har lige fundet din blog og hvor er den dog dejlig hyggelig!! Har netop tilmeldt mig som fast læser, og minsandten om ikke du så rundede 20 læsere - tillykke (jeg har kun 5 endnu :o)).
  Hvor har du fundet de flotte giner, du har længere nede?
  Mange hilsner
  Mette

  SvarSlet
 2. Så dejligt at have en gavmild strikker i familien :-)

  SvarSlet
 3. Hej Mette
  Ih hvor dejligt du kigger forbi min blog. Dejligt at høre du synes om den. Jeg er ikke så drevet i opsætning og farver, men hen ad vejen sker der jo lidt. Og i sidste ende er det jo indholdet er det vigtigste :o)
  Jeg har lige været et kort smut forbi inde hos dig og tilmeldt mig som fast læser :o) Skal lige have kigget din blog lidt nærmere, pt har jeg en datter på ½ år der ikke lige er med på bloggeri. Men uha, det ser spændende ud og du har startet egen biks med det hjemmegjorte. FANTASTISK :o)
  Ginerne er geniale dem har jeg fundet her:

  http://shop.peitermarth.dk/giner-c-116.html?bgsid=kokdc4avmo40eh40tug81bac60

  Glæder mig til at følge din blog.
  Kh Anette.

  SvarSlet
 4. Hej Miri.

  Det er SÅ herligt med Faster Magda og hun er bare SÅ dygtig med sine hænder. Fantastisk :o)
  Du kan tro vi sætter også stor pris på hende :o)

  Kh Anette.

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)