torsdag den 18. februar 2010

Alva gaver

Igår aftes var vi ude at besøge lille Alva og hendes familie. Åh hvor blir de dog hurtigt stor de kære små. Alva er kun ½ år yngre end vores dejlige Asta, det er slet ikke til at forstå at tiden går SÅ hurtig.

Alva skulle selvfølgelig have lidt "Velkommen til verden" gaver :o) Jeg har været ved at lave spisesmækker af en Susanne Schjernings akrylduge, jeg eeeeeeelsker hendes print.
Det krævede dog at sy med teflon trykfod, for at det "kørte som smurt" :o) Sådan en smæk fik Alva sammen med en af mine duttelut dukker, hæklet savlesmæk og suttekæde. Hækleriet blev det sidste i denne omgang. Min hæklearm er brudt ud i fuld flor, så nu er der dømt pause :o/

Jeg har ikke fået pip :o) Men synes bare det er en rigtig god barselsgave, så Alva´s fulgeuro fik fuld skrald på farverne både i fugle og bånd.

9 kommentarer:

 1. Hej Anette.
  Hvilket garn bruger du til at hækle hagesmækken og suttekæden? Godt du kom godt hjem med bleerne! :-) Hvor bor du hvis jeg må spørge?
  Kh Anja

  SvarSlet
 2. Hej Anja.
  Jeg bruger bomuldsgarn 8/4. Det jeg har brugt herover er dog merciceret bomuld, det er mere blank i det. Jeg har et hængeparti herinde på min blog. Jeg har lovet Losarinas mor at ligge mine hjemmebiksede hækleopskrifter på henholdsvis savlesmækker og spisesmækker ind. Det har jeg ikke fået gjort, men det kommer snart ;o)
  Jeg bor 15 km nord øst for Silkeborg, i en by der hedder Gjern. Hvad med dig ???
  Kh Anette.

  SvarSlet
 3. Nu er jeg jo ny i det der garn...hvad betyder 8/4. Jeg også det så fint blankt ud :-) Glæder mig til opskrifterne. Med det tempo jeg har med hækling kan jeg vist godt begynde nu med babytingene :-D (selvom vi ikke lige planlægger babyer)..
  Jeg bor i Aalborg centrum (er dog oprindeligt fra Hjallerup 25km nord for Aalborg).

  SvarSlet
 4. Du lager så fine ting, - så god bedring med armen din. Jeg håper du slipper å slite med den så lenge, slik at du snart er igang med prosjektene dine igjen :)

  SvarSlet
 5. Alva er meget heldig !
  Glæder mig til opskrifterne :-)
  Uroen er MEGET smuk !

  SvarSlet
 6. Fine ting - jeg er helt vild med den fugleuro - bare man havde små babyer man ku bruge som undskyldning for at ha sådan en hængende :-) Kh Lisbeth

  SvarSlet
 7. Hej Anja igen igen :o))
  Hi hi, der fangede du mig på kornet :o))))) Det er dersens 8/4 ved jeg ikke hvad betyder..... PINLIGT, men det er ganske alm. bomuldsgarn, og skal det være lidt blank i det hedder det merciceret. Smækkerne er gode start hækle projekter. Det er et overkommeligt projekt, og så er det kun fastmasker = lieg ud af landevejen. Herligt med nye bekendskaber i det nordjyske :o) Rigtig hyggelig weekend til dig og manden.
  Kh Anette

  Hej Tone.
  Tak skal du ha´ :o) Jeg eeeeelsker bare at være kreativ, specielt efter jeg er begyndt at blogge. Jeg blir inspireret dagligt, det er rigtig fedt.
  Jeg håber også armen snart er frisk igen, det plejer at tage noget tid inden jeg er helt klar igen, så det må jeg huske når jeg blir fristet med et spændende projekt.
  God weekend.
  Kh Anette.

  Hej Miri.
  Super tak :o) Jepp de kommer snart, opskrifterne. God weekend.
  Kh Anette.

  Hej Lisbeth.
  Hi hi, jeg har tænkt samme tanke :o)
  God weekend.
  Kh Anette.

  SvarSlet
 8. Ja de fugleuroer er da bare virkelig fine, du burde sælge dem:-)

  SvarSlet
 9. Hej 1of a kind.
  Tak for dine søde ord :o) Jeg tror desværre aldrig jeg kommer til at sælge nogle. Vil hellere bruge dem til barselsgaver mm. ;o)
  Forsat god weekend.
  Kh Anette.

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)