mandag den 8. februar 2010

Flagranke til Asta

Jeg har set flere herinde sy flagranker. Det skulle jeg da også prøve :o) Jeg har set nogle sy navn på dem, det lod jeg mig smitte af :o) Snoren, flagene er syet på, har jeg lavet på en strikkelise. Jeg måtte lige søge efter en "Strikkelise opskrift," for det kunne jeg da ikke huske hvordan man gjorde ;o)
Flagranken hænger i Asta´s værelse på væggen hvor hendes seng skal stå.

8 kommentarer:

 1. Hvor er den fin og med navn på !

  SvarSlet
 2. Hej Anette.Dejligt du fandt min blog;o)
  Ja vi bor et rigtigt dejligt sted og jeg nyder det helt vildt.Din blog ser ellers spændende ud, den må jeg lige ha studeret lidt nærmere.
  Julie

  SvarSlet
 3. Hej Julie.

  Der ikke noget som at bo skønt, og når man så har et sind der sætter stor pris på det, kan det ikke være mere perfekt.
  Dejligt du synes om min blog. Jeg forholdsvis ny blogger, men der sker lidt herinde hele tiden.

  Kh Anette

  SvarSlet
 4. Hej Anette, jeg har lige kigget din dejlige blog ud. Sikke nogle fine puder da har lavet tidligere og denne flagranke er rigtig fin! Flotte farver!
  Du spurgte hos mig om en symaskine med broderienhed er dyr og det er jo relativt, men den koster mange penge jo. Jeg var selv så heldig at finde en demo-model i en symaskineforretning og på den måde fik jeg den til halv pris ca. Jeg ar givet 5000kr for min. Der findes jo virkelig mange forskellige modeller og mærker. Jeg er glad for min, men kan nu godt se fordelen i en model der koster mere som har usb stik og man kan derved overføre broderier designet på computeren til maskinen og fx kombinere en figur og tekst. Men disse sofaware koster altså også 3000-8000 og det har jeg desværre ikke råd til endnu, men det kommer måske en dag. Det er en jungle og jeg vil anbefale at tage ind til nogle forskellige forhandlere og høre hvad de har at tilbyde før du bestemmer dig for modellen. Nu ved jeg ikke hvor i landet du bor, men jeg har handlet med Kjærsgaard symaskiner som jeg kan anbefale. De har butik i Aalborg og Hjørring.
  Glæder mig til at læse mere på din blog.
  Kh Anja

  SvarSlet
 5. Hej Anja.

  Tak fordi du kigger forbi :o)
  Jeg havde godt på fornemmeren, at broderimaskinerne nok ikke var sådan et køb man bare lige gjorde, pga. prisen. Du har da vidst været super super heldig da du fandt din :o) Men man har jo altid lov at drømme :o) Render jeg i noget jeg skal have broderet bogstaver på, så ved jeg jo nu, hvor jeg kan henvende mig :o) Mon du syer på bestilling ???

  Tak for dine gode råd.
  Kh Anette.

  SvarSlet
 6. Til Clemme og Miri:

  Tak skal I have mine skønne trofaste blog læsere :o) I er så søde til at kigge forbi.

  Kh Anette.

  SvarSlet
 7. Hej igen, Tak for din besked. Nu er jeg hjemme i vante rammer igen til en dejlig weekend.
  Jeg syer nogle ting på bestilling på www.mosskovdesign.dk ,var det noget bestemt du tænkte på?
  God weekend!
  Kh Anja

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)