onsdag den 4. april 2012

Stramaj hjelm til Ella.

Den 28. marts kom Ella til verden. Jeg har glædet mig afsindigt til at flashe Elsebeth Gynther hjelmen her, som jeg har lavet til Ella. Jeg synes simpelthen den er blevet SÅ vellykket.

Jeg synes jeg har ramt farvesammensætningen lige i øjet, det er ofte der, jeg synes jeg rammer lidt ved siden af.

Jeg har kantet den med sort skråbånd med hvide prikker fra Stof og Stil. Jeg skal have købt mere af det, for det er bare rigtig fint og passer til det meste :o)

Stramajen er fra en gammel klokkestreng. Det gjorde lidt ved mig da jeg på 2 minutter havde klippet den fra hinanden..... Pyha, tænk sig, den der har siddet og brugt aftener på at brodere, for at jeg så splitter den ad på 2 minutter. På den anden side har den fået nyt liv, og den ville aldrig været kommet op at hænge.

Hjelmen er foret med det samme babyfløjl som den er på siderne udvendigt.

Inde hos Fru Madsens nørlerier har jeg fundet denne fine opskrift på hæklet babyfutter. De er vældig hurtigt hæklet, nemme og så er der rig mulighed for at få brugt diverse rest garn :o)

Fru Madsens blog er en fantastisk skøn blog med et utal at lækre hækleopskrifter hun selv har lavet. Fru Madsens blog er som vand på min mølle ;o)

Jeg har pimpet babyfutten lidt op med en lille hæklet blomst lavet i broderigarn.

30 kommentarer:

 1. Det er altså for sejt, den hjelm slår meget jeg har set, ja og de små sko er også super.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for hjelm-ros :o) Jeg er også SÅ tilfreds med den og også futterne, de var hurtigt hæklet :o)

   Slet
 2. Hvor er det bare den fineste lille hjelm. Wow et godt stykke om-hånd-arbejde!
  Ella bliver den sejeste lille tøs med dén på!
  /Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Liv :o) Hi hi ja et om-hånd-arbejde er en rigtig fin beskrivelse. Den klokkestreng var jo aldrig kommet frem hvis den ikke fik nyt liv i en anden form :o) Ella´s mor blev også rigtig glad for den, så er det jo det rene win win win ;o)

   Slet
 3. Begge dele er super fine , hjelmer er kanon og må da bestemt gøre lykke , for den kan man da bare ikke købe nogensteder ... :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Birthe :o) Jepp, det hjelme er RIGTIG gode og specielt Elsebeth Gynthers, for deres pasform er helt igennem genial. Og så kan de jo kun blive unikke når man selv laver dem :o)

   Slet
 4. Jamen hvor er det altså fint.

  SvarSlet
 5. Sikke nogle fine barselsgaver:)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Gitte. De faldt bestemt også i god jord :o)

   Slet
 6. Wauw en flot hue! Kan du mon lokkes til at sy en lignende på bestilling? :-)

  Min lille Fleur har øreproblemer, så vi er på jagt efter den helt rigtige hue. Denne ser ud til at være god til at beskytte mod vinden...

  KH Tine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tine.
   Tak hjelm-ros. Må desværre skuffe dig. Jeg syer ikke på bestilling og sælger heller ikke ud af mine kreationer :o/ Jeg har simpelthen alt for mange projekter til, at jeg når mere end dem. Synd for lille Fleur at hun døjer med ørene, det er ikke en spøg at have ørepine. Tror måske du kan finde Elsebeth Gynther hjelme ligesom den jeg har syet på Amio eller Trendsales. For det ér virkelig en god model der sidder til og beskytter de små sarte øre. Ellers må du selv igang ved symaskinen, de er ikke så svær at sy :oP Det er skråbåndet der kan være den største udfordring.
   Kh Anette.

   Slet
  2. Hej Anette,

   Forstår dig godt... Vil prøve at finde tid til at sy en selv. :-) Hvordan er størrelserne? Tror du jeg kan lave en str. 1 år, til Fleur som bliver 1 år på torsdag?

   KH Tine

   Slet
  3. Hej igen Tine.
   Jeg tror egentlig størrelserne er nogenlunde svarende til alder, specielt når man når 1 år og op ad. Jeg synes i de små størrelser var huen lidt mindre end den stod til at være. Det værste er hvis den er for lille, så er det jo en ommer :o/
   God sylyst, spørg endelig hvis der er noget jeg kan hjælpe med :o)
   Kh Anette

   Slet
 7. Virkelig flot hue og fusser :)

  SvarSlet
 8. Stort tillykke med Ella alias tvebak! Min store pige har også fødselsdag den 28. marts. Hvor er den bare skøn, hjelmen - virkelig lækker!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hi hi Tina, det er ikke mig der er nedkommet. Her er der forsat 14 dage til termin, men tak for din søde hilsen anyway :o)
   Knus.

   Slet
 9. Sikke nogle fine ting du har lavet (igen) Anette! Alstå jeg skal lige have afklaret noget... Ella er ikke lillesøster vel? Altså du har ikke født vel? Jeg er lidt forvirret over kommentarerne i indlægget:)
  KH

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde Rikke.
   Nope, Ella er ikke Tvebak ;o) Ella er min gode veninde Eva´s datter. Jeg har 14 dage til termin endnu, ikke dermed sagt at det ikke sker lige pludselig. Men indtil nu er maven stor, rund og en anelse i vejen når jeg forsøger mig ved symaskinen ;o)
   Du kan tro jeg skal give lyd når hun er kommet hende lillesøster Tvebak :o)
   Knus Anette.

   Slet
 10. Ja jeg har også spekuleret på, om du sådan lige mellem linier fik sneget ind, at du har født ? For så vil vi da se vidunderet, så vi kan sige ordenligt tillykke :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ingen linie-snigeri her Trine :o) Jeg skal nok give lyd når Glaphuset har fået en beboer mere :o)

   Slet
 11. Enig med Rikke og Trine – nu er jeg altså forvirret. :-)

  KH Tine

  SvarSlet
  Svar
  1. He he forvirringen er total. Men ingen baby ude i verden endnu ;o)

   Slet
 12. Hvor er det nogle rigtig fine ting du har syet og hæklet.
  Meget yndig hjelm og cool futter

  Stine:))

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Stine :o) Jeg er virkelig også godt tilfreds med den hjelm, det var en sand fornøjelse at forære den til Ella. For hendes mor er helt pjattet med retro så jeg vidste bare at den ville hitte, så er det noget ved at hjemmenørkle gaver ik ???
   Kh Anette.

   Slet
 13. SÅ fik vi mysteriet opklaret:) Ja med 14 dage til termin kan det jo blive når som helst - gid det var mig der var så langt;)
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, sikke et mysterie ;o) Hi hi, men det er da rørende at I følger så godt med, at I blev helt forvirrede ;o) Jeg ved ikke rigtig, der er mange ting som er ved at være ret så bøvlet med den store mave, så det blir en befrielse snart at slippe af med den. Og bestemt også MEGET spændende hvordan Asta reagere og hvordan den nye verden som en familie på 4 kommer til at se ud :o)
   Knus

   Slet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)