torsdag den 19. august 2010

P-amme taburet :o)

Her i Glaphuset står den på afsluttelse af diverse projekter inden job start. Her er et af dem: Patchwork amme taburet :o) Da jeg ammede Asta sad jeg ofte med fødderne helt oppe på tæerne, så kom Morten Korch med 2 træklodser at have dem op på. Joh joh, de var et hit, men ikke særlig kønne. Forleden fandt jeg til et bagagerumsmarked, denne lille taburet til 5 kr. Med en transformation, kunne den nok blive fin.


Med 149 stk. 6-kanter har jeg i hånden syet et betræk til den. Hmm, vil godt indrømme jeg flere gange undervejs har ønsket jeg havde lavet lidt større 6-kanter, så det var gået lidt hurtigere ;o) Nogle af dem er nemlig blevet skjult i hjørnerne, og andre er kun ombuk. Herover er det færdige betræk med en str 39 slippers :o)

Der er ikke noget system i hvordan de er syet sammen, jeg har bare lavet en række af gangen. Lagt dem op som jeg synes det passede. Benene, eller hvad man kalder de små dutter den står på, har fået en omgang nøddefarvet lak, så de passer sammen med de her møbler i vores stue. Jeg synes den farvede lak er tosset smart. Så kan selv møbler, der ikke ellers passer sammen, snart matche hinanden. Det er da smart. Lakken findes i alle mulige forskellige "træsorter".
For engang skyld har jeg husket at tage et før billede, så jeg kan lave de højt elskede før og efter billeder :o)
Forsat dejlig dag derude i blogland.
Anette

11 kommentarer:

 1. Den er bare flot! Jeg har selv gang i en skammel - kig evt på min blog :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er den blevet super flot din skammel. Der skal ikke meget til at pynte. Kan godt se at det var et stort arbejde med de små sekskanter, men du har fået et rigtig flot resultat:))

  SvarSlet
 3. Miri: Tak :o)

  Britta: Tak skal du ha´ :o) Kigger da lige forbi dig og ser hvad det er for en skønt projekt du har gang i :o)

  Fru Larsen: Taaaak, jeg er også blevet rigtig glad for den. Jeg skal vidst lige have givet den noget møbel imprægnering så den holder sig pæn :o) Pyh ja, der var den utenlyme mange 6-kanter. Har vidst set nok 6-kanter lige for en stund :o)

  SvarSlet
 4. Super flot resultat, så kan fødderne slappe af :)

  SvarSlet
 5. Den er blevet super fin :)

  SvarSlet
 6. Hold da op den er super skøn, den gad jeg godt eje :0)

  SvarSlet
 7. Ditte: Taxa taxa skal du ha´ :o)

  Sandie: Også tak til dig :o)

  Violykke: Hi hi, det kan godt være en fornøjelse at eje noget som andre gerne vil have fingerene i ;o)

  SvarSlet
 8. Hvor er den blevet fin! Og IH! som jeg kender det der med at ønske, at man dog bare havde brugt skabelonerne et nummer større. Måske glædes man så så meget mere over den?

  KRAM
  Lis

  SvarSlet
 9. Hej Lis.
  Hyggeligt du kigger forbi :o) Og tak for P-ros :o) Jeg tror du har ret. Fornøjelsen bagefter er større. Men lur mig om et fremtidigt P-projekt ikke blev med større skabeloner ;o) Dejlig dag til dig :o)
  Kh Anette

  SvarSlet
 10. Nej, hvor er du vild... den er virkelig blevet fin!

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)