torsdag den 15. oktober 2015

At male på sten.

Foråret er på vej, så et sommer indlæg om at male på sten er muligvis en anelse malplaceret. Vælger nu alligevel at lave indlægget ;o) For der er jo sket en masse i Glaphuset, selvom der har været stille på bloggen ;o)


Sommerferie holdt vi i Ebeltoft. Vejret var langt fra på vores side, det både blæste og regnede meget og temperaturene var ikke de højeste. Som sædvanlig kørte vi en tur ud til Sletterhage Fyr. Der er et eller andet fascinerende over det sted. Uden at have været ved Skagen, så forestiller jeg mig, at det ser ud lidt på samme måde hvor havet mødes i en spids.


Stranden derude er langt fra en lækker sandstrand. Der er tvært i mod en masse sten. Vi samlede og samlede, og slæbte spandevis hjem i sommerhuset.


Når regnen silede ned satte vi os og malede på stenene. Det blev til mange flotte kunstværker. Godten og Svesken på henholdsvis 3 og 6 år kunne uden problemer være med.


Morten Korch lavede, tro det eller ej..... En ræser-snegl.


Og Godten lavede en ræserbil ;o)


Jeg forsøgte mig med portrætter af os alle 4, til ligge på trappestenen ved Glaphuset. 


En "flyvende" pensel gjorde at Mutti her fik en ikke helt troværdig barm :o))))


Det blev også til en "velkommen-sten" til sommerhuset ;o) Stenene er malet med outdoor hobbymaling fra Panduro Hobby, efterfølgende har jeg givet dem mat spraylak fra Jem og Fix. Lakken gør at farverne står mere klare og afgrænsede frem.