søndag den 24. februar 2013

Hvordan bruger du kontraster ???

Det er jo ikke fordi min sammensætning af stoffer ikke spiller :o) Og derfor faldt der også et par bukser til Svesken ud af symaskinen i samme stoffer som sidst :o) Jeg vil bare gerne være bedre til det med kontraster.


Den bredriflet fløjl er simpelthen lige til at spise :o)


Buksemønsteret er Meedom mønster, en blanding af form 1 & 2. Hvis du ikke kender Meedom bøgerne, så er de anbefalelsesværdige til nybegyndere. Mønstre og mønsterark er meget tilgængelig og overskuelige, og så kan de varieres i det uendelige. Jeg har brugt lommemønstrene fra nederdelen til Godten. Må nok indrømme, selvom jeg ikke helt vil være ved det, at det er lidt sjovt at sy ens tøj til pigerne, eller i hvert fald bruge de samme stoffer :o)


Ombukningen/Løbegangen har jeg lavet i det orangestof så der blev en ens "afrunding" foroven og foreneden på bukserne :o)

Hvis du har nogle tips til brug af kontraster så kom endelig med dem, de vil blive taget imod med kyshånd :o)

8 kommentarer:

 1. hvor er de flotte de bukser. farverne spiller super godt sammen !
  kh viola

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Viola, hvor er du sød :o) Jeg synes også de spiller godt, med eller uden kontraster ;o)

   Kh Anette.

   Slet
 2. Altså... hva' er det for en symaskine du har, siden der ligefrem falder tøj ud af den??? For hvis der findes flere af den slags så: sign me up;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Heeej Anni.

   Hyggeligt du kigger forbi :o) Det er en vaskeægte Husqvarna, du ved sådan en vores mødre har stående ;o) Uundværlig og helt igennem fantastisk maskine :o) Håber alt vel hos dig ???

   Mange knus Anette

   Slet
 3. Wow, de er godt nok flotte - sikke mange lækre detaljer, og farverne er skønne!
  Jeg er vild med lilla/gul, lilla/orange (som her), rosa/armygrøn men også blå og gul (ikke på svenskerflags-manér). Jeg så den fineste lysegule kjole i Magasins børnetøjsafd. den anden dag, med en mørkeblå strik-cardigan med lidt glimmer i, nuj, det var fint. I det hele taget er jeg fan af komplementærfarverne sammen, især når det er i mere sarte eller støvede nuancer :-)

  SvarSlet
 4. Hej Trine-Stjernepels.

  Hvad kommer dit blognavn egentlig af ???
  Tak for de smukke ord, altså altså :o) Det hjælper jo gevaldigt på min "kontrast-krise" ;o) Måske skal jeg bare acceptere min altid matchende stofsammensætning og så nyde hvad der kommer derudaf :o)) Hi hi Svenskflags-manér :o)) Tak for komplimentær-tippet, jeg tror skal have printet farvecirklen ud og have hængende fremme. Som du kan se er jeg til stærke klare farver, men hvem ved om de støvede måske bidder på mig en dag. (Jeg plejer gerne at være et par år bagud, men trenden) ;o)

  God weekend og endnu engang tak for roserne.
  KH Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også vild med de skarpe farver, og både min og ungernes garderobe er både med pang og det støvede - kender ellers mange der er sådan enten-eller, men jeg er til det hele :-D
   StjernePels var noget min mor altid kaldte en kat vi havde, der var noget ganske særligt (jøsses, som jeg stadig kan savne den kat, den var bare så hengiven og kærlig, ikke sådan katte-sur, som nogle er ;-)), og nu er kælenavnet gået videre til min datter - og det skal helst udtales lidt sønderjydsk ;-)

   Slet
  2. Jeg gad godt jeg selv var bedre til at bruge farver. Ender ski altid i de samme mørke halvkedelige farver :-/
   Tænkte nok Stjernepels havde en historie ;-) Hyggeligt når det kan gå i arv til både blog og datter :-)

   Slet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)