onsdag den 27. februar 2013

Kan I huske Glaplyst, vores toptunede legehus ???

Legehuset Glaplyst er et formidabelt godt eksempel på hvordan kreativiteterne har det med at gribe om sig her hos os. Kan I huske de mange ting jeg lavede til huset, og hvordan gamle blonder, amagerhylde og skakternet linolium blev til et fantastisk legehus til Godten ???
Sikke vi alle glæder os til det blir forår og vi kan komme ud og lege og rode i vores Dovne Have :o)


Tag et kik indenfor ved at klikke her.

4 kommentarer:

 1. Jeg er intet mindre end forelsket i det legehus. Vi har et lillebitte legehus i Sverige - tror det skal være et sommerferieprojekt at få gjort lidt ved det.
  K.h.
  Christina

  SvarSlet
 2. Tusind Tak Christina :o)
  Pas på, man blir SÅ grebet :o) Men det er et af de sjoveste projekter jeg har lavet :o) Rigtig god fornøjelse, skriv endelig hvis jeg kan hjælpe med tips :o)

  God weekend
  Anette

  SvarSlet
 3. Fantastisk, Anette, intet mindre!! Er selv bidt af det der med legehuse, men det har været svært at finde inspiration - her var da noget :-D Glæder mig til at rode med det til sommer. Dt gør bare SÅ meget at I har malet det hvidt indvendigt, det ser bare så tiltrækkende ud (ikke sådan mørkt og klamt, hvor man automatisk trækker blusen sammen ved halsen, af frygt for at alle de ottebenede beboere skal finde ind, gys ;-)). Og super sødt med fuglehuset udenfor!

  SvarSlet
 4. Jeg er altså også totalt skudt i det hus. Og det er bare en hitter året rundt. Om sommeren med radioen på fuld skrald og "chokoladekager" i ovnen. Om efteråret med vaffel bagning og varm kakao eller om vinteren med julelys for der er selvfølgelig indlagt strøm i huset ;-) Men ja den hvide maling indendøre gør en masse til indeklimaet på alle måder. Var lidt spændt på om det ville blive helt smurt ind, men det har ikke været noget problem.
  Glæd dig, det er et fantastisk sjovt projekt. Men en lille advarsel, det griber om sig :-D:-D:-D Glæder mig til at se hvad du får lavet :-)

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)