fredag den 23. marts 2012

Hæklet påfugle-tørklæde.

Nu er foråret på vej, og det er så skønt så skønt. Så det blir nok først til efteråret jeg får brug for mit nye halstørklæde. Mønsteret er fra Sys Fredens "Sjaler & Sjælevarmere". 


Det er et hæklet påfugle mønster. Super fint mønster, der er nemt at hækle, når først koden er knækket kører det bare derud af.


I opskriften er det hæklet i bomuld, men jeg har valgt at hækle det i "Karisma" 100% uld fra Drops. Super lækker blød kvalitet :o)

17 kommentarer:

 1. Hvor er det smukt! Både mønstret og farven. Du kan da godt nå at bruge det endnu, selv om temperaturerne sniger sig opad. Der kommer garanteret kolde dage - desværre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Jeg synes også mønsteret er rigtig fint. Har været meget i tvivl om farven, fik undervejs lyst en farve med mere knald på. Men så har jeg jo en undskyldning for at lave et mere ;o)

   Slet
 2. Sikke da et smukt tørklæde, og farven er fantastisk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Som jeg skrev ovenover, så fik jeg undervejs lyst til et tørklæde med mere knald på farven. Men så er det jo lige at bestemme sig, der er jo SÅ mange fine farver :o)

   Slet
 3. Det er vel nok flot. Sikke et arbejde!!

  kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Rikke :o) Det syner af et stort arbejde, men tro mig, det har det altså ikke været. Det er derimod gået ganske hurtigt med at lave det. Jeg havde det med en dag, jeg sad og ventede hos lægen, da kom en ældre dame hen og spurgte hvad jeg hæklede, for det var "sådan et køøønt mønster" ;o) Hun var ked af hun ikke længere kunne se til at hækle..... Fik ondt af hende, jeg kan ikke undvære at hækle.

   Slet
 4. Hvor er det smukt, endnu en ting på listen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Josefine. Hmm en ting fra listen !!! Næh en overspringshandling ;o) Ups :oP

   Slet
 5. Svar
  1. Tak Lea. Ja farven falder nok lige i din smag :o)

   Slet
 6. dejligt tørklæde og lækker lækker farve

  SvarSlet
 7. Super lækkert. ser lækkert blødt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Maria, det er også ligeså blødt og lækkert som det ser ud. Ikke noget kradseri eller noget :o)

   Slet
 8. Det er bare et fint tørklæde, du har hæklet - kan du måsske bruge det som et sjal her i foråret, hvor det nogen gange kan være godt lige at have noget over sig - det vil da næsten være synd, at det skal gemmes til efteråret, men på den anden side, så vil du jo have et nyt tørklæde til den tid :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Randi. Ja mon ikke jeg får det luftet her i foråret, om ikke andet så til efteråret :o)

   Slet
 9. Virkelig flot.
  Hvor har du fundet opskriften?

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)