onsdag den 6. februar 2013

Villy Hvalros og Karen Ko.

I forbindelse med at skulle undervise i vores nye Strikkeforum havde nogle af deltagerne ønsker om at lære at hækle dyr. Så jeg tænkte jeg ville lave et par eksempler.


Først hæklede jeg Villy Hvalros, han var egentlig okay at gå til, bortset var stødtænderne de er meget små i omkreds.


Han var desværre gået hen og blevet lige rigelig tung i hovedet, så han faldt "på næsen". Men Morten Korch sad i den anden ende af sofaen og foreslog at komme tandstikker i stødtænderne. Dét virker og Villy kan nu holde hovedet højt ;o)


Jeg faldt pladask for Karen Ko og hendes fine yver ;o) Men jeg blev også bekræftet i hvorfor dyrehækling ikke er mit fortrukne..... Der er MEGET monteringsarbejde og de små dyr får mig simpelthen til at spænde voldsomt i mine fingre og arm..... Så nu er min "hæklearm" brudt ud igen :o( Øv bøv, den har ellers været i ro meget længe.


Særligt patterne på yveret var trælse at hækle, der er ikke mere end 4 masker i omkredsen. Noget værre pullerværk hvis I spørg mig :o/


Begge dyr er hæklet efter opskrifter fra denne bog.

 Der er herligt mange dyr at hækle. Alle dyr har dejlige udtryk :o)

6 kommentarer:

 1. Dy glemte at skrive at der ikke er mindre end 5 dele for at kunne lave yveret, et kæmpe monteringsarbejde. Jeg laver dem heller ikke så tit for bliver vanvittig af monteringen. Øv med din hæklearm, håber på hurtig bedring.
  Men mega søde er dine dyr;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er ski da også for ringe Josefine ;-) For blot de 5 dele til yveret er jo en opgave i sig selv...... Man hækler ikke bare lige et par dyr, desværre, for de er super fine :-) Hvordan går det med sprutterne ??? Skønt initiativ :-) Ved ikke om jeg når ud af starthullerne til at være med :-/

   Anette

   Slet
  2. Det vælter ikke ind med sprutter, men håber at det kommer. Mange har bedt om ardresse, så håber.
   Du kan sagtens nå at lave en, og je lover at der ikke er meget monteringen i dem.
   Kun 4 dele inkl. øjne;-)

   Slet
  3. Ja det lyder da overkommeligt i forhold til hækledræberen af en Karen-ko ;-)

   Slet
 2. Præcis, hvad jeg har tænkt med de dyr! Aaalt for meget montering. Da lillebror og jeg var indlagt i julen fik jeg dog hæklet en krokodille, men den er altså ikke monteret endnu!
  Ihh, hvor ville jeg gerne med i Jeres kreaklub.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det monteringsværk er bare noget en vis herre har opfundet :-S Du skal være så hjertelig velkommen Tina, det kunne også være sjovt at mødes "live" :-)

   Slet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)