torsdag den 25. august 2011

Ikea møder Street Art

Jeg har længe gerne villet prøve denne opskrift fra Hendes Verden og når Glaplyst nu blir med strøm, så var der en anledningen. Opskriftens ophavskvinde er denne skønne bloginde der gang på gang har inspireret mig. I opskriften er lampen et nummer større, men den synes jeg blev for stor til legehuset, derfor valgte jeg den lille udgave. Jeg har derfor blot hæklet oldemorfirkanter af to omgange.


Resultatet taler for sig selv. Jeg ved ikke med dig kære læser ??? Jeg kommer til at trække på smilebåndet ;o)

5 kommentarer:

 1. Den er skøn! Og ja man kan ikke andet end at trække på smilebåndet. :-) Har selv lavet en lign. : http://pif-paf-puf.blogspot.com/2011/04/en-ny-lampeskrm.html
  Synes de er ret sjove. Men nok mest til børneværelset eller måske i et sommerhus... ;-)

  SvarSlet
 2. Super sød og anderledes lampe - har også set opskriften, men kunne ikke finde et egnet sted til lampen.
  God idé med legehuset (når der nu er strøm :o).
  Knus Mette

  SvarSlet
 3. Super flot lampe - glæder mig til at følge dig.

  SvarSlet
 4. Lea: Ja det er ski da sjovt med en hæklet lampe og hvorfor ikke ;o) Vil give dig ret, børneværelset er ret så egnet :o)

  Mette: Jeg har heller ikke rigtig haft et egnet sted til lampen..... Og var det ikke for legehuset, så var den ikke blevet til. Men den var sjov at lave, og nu kommer den til gavn i Glaplyst :o)

  Diy se her hvordan: Tak for lampe ros :o) Og velkommen til på min blog, har lige været forbi din blog, skøn blog som jeg glæder mig til at følge :o)

  SvarSlet
 5. Ja, jeg synes jo den er skøn;))

  Har forresten foræret originale væk i en give away, da jeg heller ikke kunne finde den rigtig plads i mit hjem og hverken ejer en kolonihave eller legehus:))

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)