torsdag den 4. august 2011

Another big muresnors doilie ;o)

Nu holder jeg også snart en muresnorspause ;o) Her er den sidste tilkommende Doilie jeg har hæklet til Glaplyst. Den er 40cm i diameter, hæklet i neongul muresnor efter denne opskrift.


Indtil Glaplyst står færdig og indflytningsklar bor den på Sofabordet under det store Bjørn Wiinblad fad. Nu vi er ved muresnoren så vil jeg minde om min lille give away, der trækkes på søndag.

4 kommentarer:

 1. Hej Anette.

  Jeg er kommet lidt i knibe og vil høre, om du måske kan hjælpe mig. Jeg kan ikke finde min opskrift på muslingehuen og den er tilsyneladende ikke længere tilgængelig på nettet. Jeg har købt garn til en hue, som jeg skal gi' væk på fredag, og jeg ville så høre dig, om du mon ville sende opskriften til mig - enten på mail eller med posten?

  Kram fra Lone

  SvarSlet
 2. Hej Lone.

  Åh nej, åh nej. Er opskriften ikke tilgængelig længere ??? Jeg desværre ret sikker på at jeg ikke har en papirvariation af den :o( Arj hvor pokkers øv..... Jeg skal gerne se efter den, men tvivler. Hvis du får fingerene i den, vil du så ikke maile/brevposte den til mig ???

  Kh Anette.

  SvarSlet
 3. Åh nej...jeg var sikker på du havde den. Jeg har en enkelt eller to mere jeg kan spørge. Jeg skal NOK sende den tIl dig, hvis jeg får fat i den.

  Kh. Lone

  SvarSlet
 4. Lone jeg har også et par stykker jeg kan prøve at spørge. Den opskrift SKAL findes, den kan jeg ikke leve uden :o) Du høre fra mig hvis jeg hitter den.

  God mandag
  Kh Anette.

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)