tirsdag den 23. august 2011

Hvis nogen synes jeg går i selvsving, så skulle I møde Morten Korch ;o)

Jeg er netop syet gardinerne til Glaplyst. 3 stk med en lille blonde til, at bryde det mønstrede stof og 1 stk køkkengardin i form af en fin gammel blonde jeg har haft liggende rigtig længe. Glæder mig afsindigt til, at knalde de gardiner op i vinduerne ;o) Jeg skulle også lige prøve Karens opskrift på hæklede vimpler, de kan også komme ud i Glaplyst at bo :o) Og hvis nogen synes jeg går i selvsving (Jeg ELSKER det ord) så skal I se og høre hvad min elskede Morten Korch har af Glaplyst planer:


Glaplyst skal isoleres..... Her er den indvendige del af bunden isoleret med 5cm Sundolit (flamingo) indvendig skal det også isoleres og beklædes med krydsfinér :o) De meget matte og medtaget ruder af plexiglas blir skiftet ud med hærdet glas. Som om det ikke var nok, nej nej. Efter sommerens noget omfattende graveri omkring Glaphuset med etablering af diverse kloaker og afløb var der også pludselig gravet en rende til: Gæt engang...... Strøm i legehuset :o) Det blir forrygende :o)

5 kommentarer:

 1. Hehe nu bliver det jo nærmest et gæste-anneks, så der er plads til overnattende gæster. I kan jo bare sætte en radiator op derude også når der nu er strøm. ;-) Men måske i har undervurderet størrelsen! Kan Sagtens komme med flere ideer til hvordan det kan udvides, evt førstesal... ;-) Meeen det lyder nu som om I har rigeligt med ideer selv. :-)
  Synes det er mega cool I gør så meget ud af det. Nu kan Asta jo også lege i det hele vinteren uden at det bliver alt for koldt. :-) GLÆDER mig til at se det færdige resultat.

  SvarSlet
 2. Ja det blir næsten som et lille anneks :o) Vi har også snakket om, at det kunne være fedt at overnatte ude i det. Vi er jo ikke gamle spejdere for ingenting vel ??? ;o) Jeg tror mange synes, vi er lidt småtosset, at vi gør så meget ud af det, men vi synes jo det er sjovt og vi hygger os med det :o)

  SvarSlet
 3. Jeg synes det er mega fedt. Og er vildt misundelig. ;-)

  SvarSlet
 4. Men hør spejdere har hverken strøm eller tag over hovedet :o).

  Er du da swimmer for et luksus legehus! :o)

  SvarSlet
 5. Altså det der legehus bliver jo genialt:) Glæder mig til at se flere billeder!
  Knus

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)