tirsdag den 15. oktober 2013

Hæklet hjertetæppe i Kauni

 
Jeg er netop blevet færdig med mit hæklede hjertetæppe. Jeg begyndte på det efter mit evighedsprojekt nåede sin ende. Jeg ved ikke hvad det er med mig og tæpper, men det her MÅTTE jeg bare hækle :o) Jeg så det første gang hos Busters Mors Verden, der har lavet en nem og lige til DIY´er, se den her


Mange har brugt mønsteret til barnevognstæppe, men sådan et stod vi ikke lige og manglede. Til gengæld kunne jeg bruge et sofatæppe til om aftenen, når stængerne bliver smidt op i sofaen og hækletøjet fundet frem.


Jeg har hæklet det i Kauni garn, 100% uld. Jeg elsker Kauni og deres smukke farveskala. Jeg har valgt en bundfarve i hvid AA og hjerterne i farveskiftende garn EA. Farveskiftende er kommer gradvist og over en god længde. Jeg har brugt 4 ngl AA og 2 ngl. EA. Hver nøgle indeholder 400m.


Efteråret er for alvor over Glapmosen og Den Dovne Have. I år har efteråret og de afsindigt smukke farver for alvor indtaget haven, fordi beplantningen er ved at være en størrelse hvor det virkelig kan ses. Her er det de smukke næsten brændende røde Surbær der lyser op.Hvor sætter jeg dog stor pris på at bo i et land med årstider, alt andet ville vel nok være kedeligt :o)

16 kommentarer:

 1. Hvor er det et smukt tæppe

  SvarSlet
 2. Hvor er det bare et smukt tæppe og skønne naturbilleder i samme indlæg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak for de pæne ord :o) Lidt sjovt du hedder Mosekonen, vi bor også ved en mose og jeg bliver ind imellem kaldet Mosekonen ;o)

   Slet
 3. Kan ikke sige noget, der ikke er sagt ovenfor.
  Jeg er vild med tæppet!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, dejligt når andre også synes om det jeg har på hæklenålen :o)

   Slet
 4. Wauw det er smukt!!! Lunde du er for sej!

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak søde Lea :o) Du er nu også ret sej, bare lige du ved det ;o)

   Slet
 5. Hvor tager tæppe, buske og natur sig godt ud. Tænk at det er Haralds sted, som nu ser sådan ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak nabokone :o) Ja, der er da sket lidt siden Harald´er boede her ;o) Jeg eeeeelsker at bo ved Glapmosen. Her er en perle og den oplevelse bliver bestemt ikke mindre år efter år i takt med det hele gror op :o)

   Slet
 6. Hvor er det smukt! Både tæppet og efterårets farver.
  Jeg er selv lige blevet færdig med et sjal i Kauni og er også vild med deres farver. Jeg har bare ikke helt fundet ud af, hvordan jeg bedst får det mest blødt. Så endnu tør jeg ikke købe mere.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak :o) Jeg har heller ikke knækket koden til at få det mere blødt, jeg tør ikke prøve mig frem med tæppet. Dét er det alligevel for stort et projekt til ;o)

   Slet
 7. Virklig flot tæppe. Hvad er målet på tæppet ?

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :o) Hmm, et slag på tasken, så måler det ca. 180 x 110 cm. Men det ser meget smalt ud den vinkel jeg har fået det fotograferet i.

   Slet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)