lørdag den 27. august 2011

Street Art til halvkedelig Ikea ur

Man køber sig et halvkedeligt Ikea ur mrk "Rusch" til 15 kr. Så hækler man 10 oldemorfirkanter af hver 3 omgange. Disse hækles sammen. Uret beklædes og vupti, nyt ur :o)


På forsiden har jeg hæklet 2 omgange fastmasker hvor jeg har taget ind for hver 5 fm. til sidst en omgang krebsemasker for at lave en pæn afslutning. På bagsiden har jeg blot riet rundt langs kanten og trukket sammen så det sidder fast.


Hvis det ikke var fordi jeg fornyeligt har byttet mig til dette skønne gamle Junghans ur så skulle Ikea uret op at hænge i køkkenet.


Mon ikke det er vigtigt, at kunne følge med tiden i et legehus ??? Det kommer i hvert fald derud at hænge ;o) Inspirationen til uret opstod, da jeg hæklede betræk til lampen fra forrige indlæg :o)

6 kommentarer:

 1. F-U-C-K det er fedt!! Fed ide!! Jeg ku især godt finde på street-arte en af vores lamper! Og det fede er at nu har jeg tid!!! Eksamen blev overstået i går og så med et skønt 10-tal. Wuhu!! Jeg har et liv igen!! og Edith har en mor igen! La la la!!

  SvarSlet
 2. Lea: Hi hi taaaak ;o)

  Trine: Velkommen tilbage til livet ;o) Arj hvor fedt med et 10-tal, du blir den sejeste engelsk lærer :o) Så glæder jeg mig til at se lampen hænge I jeres lille hus ;o)
  Rigtig god og velfortjent weekend til jer tre skønne.

  SvarSlet
 3. Hvor er det en god ide. Den havde jeg ikke set komme.

  SvarSlet
 4. Hej Henny.

  Joh joh, det kedelige ur skreg jo på en make over ;o)

  Kh Anette.

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)