søndag den 21. august 2011

Hæklet alpaca pude vol 5

En pude mere er født. Den er hæklet i en rest lækker alpaca fra drops. Jeg begyndte bare at hækle en rund dims uden rigtig at vide hvad den skulle bruges til..... Mønsterene er bare sådan hvad der lige faldt mig ind, uden nogen form for perfekt systematik.


Bagsiden er med lynlås, da det ikke var nemt at sy en rund pude med overfald, som jeg har syet de andre bagsider med.

4 kommentarer:

 1. Den er bare fantastisk. Helt a la Lis Paludan. Hvor er du bare god!!!

  Kh Rikke

  SvarSlet
 2. Så fin. er VILD med farverne! Godt gået! :-) Jeg har forresten en give away igang, hvis det var noget der kunne friste. ;-)

  SvarSlet
 3. Meget flotte farver, og mønstret er du kommet godt fra. Lav en opskrift på den. Det er in med hjemmegjorte tekstiler til boligen.

  SvarSlet
 4. Rikke: Tak, det er da alligevel noget at blive sammenlignet med Lis Paludan ;o)

  Lea: Tak for pude ros :o) Jeg synes farverne er en anelse fesne i forhold til de andre puder, meeeen den bor da stadig i sofaen ;o) Jeg skal da helt sikkert et smut forbi din give away :o)

  Bodil: Drops har bare sådan nogle fine farver i specielt dette garn, som også er lækkert lækkert blødt. Det asymmetriske mønster i midten irriterer mit øje, men det skal dog siges, at puden forsat er at finde i sofaen. Der får den nok lov, at blive noget tid endnu, om ikke andet til jeg finder en ny teknik jeg skal prøve af :o)

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)