lørdag den 2. juli 2011

Man skulle tro det var en stor bunke pindebrænde, meeen.....

meeen det er godtens fødselsdagsgave. Et legehus, købt bugt. Hurra for gul og gratis :o)Det skal selvfølgelig males, og mit hoved er allerede ved at sprænges af idéer til hvordan det skal indrettes.Jeg har en tro på, at jo hyggeligere det laves jo større glæde vil det gøre. Nu blir det spændende at se om min teori holder stik :o)

7 kommentarer:

 1. Okay er så bare MEGA misundelig lige nu! Det bliver da det lækreste legehus ever! Hvis det er færdigt i uge 31, og I er hjemme selvfølgelig, så vil vi måske gerne komme og se det live hvis vi må??? ;-)

  SvarSlet
 2. Årh, hvor er det fint. Glæder mig til at se det færdige resultat. Det bliver helt sikkert en legemagnet.

  KH. Karina

  SvarSlet
 3. MUMS et legehus..

  Hvor er det synd for mig, at jeg ikke har en godte som skal ha sådan et hus.. Tror bare ikke Roald vil sætte pris på det..

  Det legehus har jeg store forventninger til.. Men ikke for store.. For du er jo fuld af gode ideer og smag.. IKEA har i øvrigt de mest fantastiske ting til at indrette med. Jeg har nemlig lige lavet køkken i Dussen... SFO..

  Glæder mig til at se det..

  Kram Lone

  SvarSlet
 4. Ih, hvor skønt.... Det bliver toplækkert er jeg sikker på!

  SvarSlet
 5. hej Anette - så forsøger jeg igen igen på denne blog. Jeg vil så frygtelig gerne i kontakt med dig, har du mulighed for at sende mig en mail ninabaltzer@hotmail.com eller en sms med dit nummer, så jeg kan ringe dig op . Det er 61300938. Jeg hedder Nina-Maria og er fysioterapeut i en inst for special børn og vi vil så gerne spørge dig on noget ang. kajakposen du har syet... Håber inderligt på at du kan kontakte mig. Gode hilnser Nina-Maria

  SvarSlet
 6. Med dine evner skal det nok blive top hyggeligt:)

  SvarSlet
 7. Lea: Jeg er også ret så glad i låget over legehuset. Pt. står det usamlet og er under malerpenslen ;o) Men jeg er gået AMOK med at finde fine ting og sager til indretningen :o) Det når desværre ikke at blive færdigt til I kommer øv bøv, men arbejder på højtryk for at have luet haven nogenlunde ;o)

  Karina: Jepp jeg synes også det er SÅ fint, og maling gør det ikke mindre fint ;o) Jeg håber ski også det blir en lege magnet uden lige ;o)

  Lone: Hej søde Lone :o) Jeg er gået ret så meget amok. Kan godt løfte sløret lidt..... Jeg har købt skakternet vinylgulv til huset ;o) Og en rigtig flagstang til at sætte udenfor ;o) Det siger vidst lidt om hvor AMOK jeg er gået ;o) Du må overtale ham Roald, I kunne have det som et fint lysthus i jeres have :o) Vi arbejder på højtryk, men når nok ikke at blive færdig med det til Astas fødselsdag :o/

  Tina: Mutti her gør hvad hun kan for at top-geile Glaplyst, som huset skal hedde :o)

  Nina-Marie: Håber du har set min mail ???

  Rikke: Jeg håber du får ret :o)

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)