torsdag den 13. januar 2011

Og så var det lige jeg gik hækleamok :o)

Jeg er simpelthen blevet SÅ forfalden til hueopskriften fra familiejournalen :o) Den er SÅ fin, har en genial pasform og SÅ lun og lækker når den som på billederne har er hæklet i Drops Eskimo. Den er hurtig hæklet, det er blevet til ialt 5 huer herfra :o)

Huen herover hæklede jeg til søde Marie som værtindegave til nytårsaften :o)

Den her var til min mor som tak for de hjemmestrikkede sokker til Godten.


Den her var en julegave til min søde veninde Stiz, som egentlig hedder Christina ;o)


8 kommentarer:

 1. Seje Lunde. Hvor er de fine! Lige som alt det andet du laver :-)
  Håber I har det godt i Glaphuset.
  Håber Godten stortrives, og at Morten Korch hygger sig.
  Desuden håber jeg, at I er kommet på afstand af den ubehagelige oplevelse med de møgåndsvage, ubudne gæster.
  Et forsinket Godt Nytår fra mig :-)

  SvarSlet
 2. Dem har du da fået rimelig godt styr på. ;-) Har selv fået lavet en, men ved sgu ikke rigtigt om den lige er mig, det er det der med hue-hoved eller ej...
  Det må være skønt med sådan en lækker gave! :-) Også herfra skal der lyde et godt nytår!

  SvarSlet
 3. Hvor er de fine. Jeg har også lagt planer om sådan en lækkerhed, men det er bare ikke rigtigt blevet endnu :) Den den er godt nok sej!

  SvarSlet
 4. Lækker hue! Den skal da vist prøves....
  Godt nytår
  Tina:-)

  SvarSlet
 5. Hej Trine.
  Taaak for ros sødeste du. Jeg eeeelsker de huer af flere grunde :o) Jeg har ikke tidl. præsteret at hækle samme opskrift 5 gange efter hinanden, det siger alligevel noget ik ??? ;o)
  Vi har det godt i Glaphuset. Jeg arbejdede heeeeele julen, så synes virkelig jeg gik glip af alt det sjove :o( Man har vel lov, at håbe arbejdsplanen ser lidt mere tilforladelig ud næste år..... Godten blir så stor så stor, synes hver dag jeg henter hende er noget nyt stødt til :o) Det kender I jo nok også med søde Edith ??? Morten Korch er ved, at fordybe sig i noget så avanceret som solceller. Oplevelsen med de uindbudte gæster er jeg vel på afstand af, takket være hjælp fra en prof :o) Joh joh vi har genfundet hyggen i Glaphuset :o)
  Hvordan står det til hos jer ??? Er I ved at have immunforsvaret i topform igen ??? I har godt nok været hårdt ramt alle tre :o( Øv bøv, håber I har genfundet jeres gode humør og lyse sind ???
  Mange varme knus til jer tre fra os i Glaphuset.
  Lunde.

  Hej Lea.
  Jo tror vidst også snart jeg kan opskriften uden ad ;o) Så godt du havde været der også, fint halsvarmer du havde lavet til. Har overvejet at få sådan en på nålen ;o) Jeg synes heller ikke ligefrem jeg har hue-hoved, men jeg træner og gør det med en lækker lun en af slagsen, så prøv bare ad :o) Også godt nytår til jer.
  Kh Lunde.

  Hej Mette.
  Tak skal du ha´. God plan du har dig, det kan du godt glæde dig til :o) Kan varmt anbefale Eskimo garnet, 100% det blir en lækker lækker varm sag :o) God hæklelyst :o)
  Kh Anette.

  Hej Tina.
  Prøv den, prøv den, prøv den :o)
  Også godt nytår til dig og dine.
  Kh Anette.

  SvarSlet
 6. Hej Anette

  Jeg har det vist lidt ligesom dig ;o) Den er jo super skøn og dejligt overskuelig at lave tidsmæssigt. Jeg har også lavet temmelig mange efterhånden - til kolleger, veninder og som gaver. Jeg skal dog lige høre dig, om du oplever at den giver sig meget i kanten. Jeg har måttet stramme nogle af huerne ind efter de er taget i brug, fordi de simpelthen bliver for store. Jeg har brugt garn fra Naturuld - måske det er anderledes med Eskimoen?

  Fortsat god søndag.

  Kh. Lone

  SvarSlet
 7. Sikke det går, de er så fine dem du har lavet. Jeg kan stadig ikke komme længere end til 3. runde, jeg kan simpelthen ikke forstå opskriften der.
  Men ja måske til næste vinter.

  SvarSlet
 8. Hej Lone.
  Dejligt at høre jeg ikke er den eneste der er helt towlig med huen :o) Jeg har ikke haft problemer med, at de blir for store, tværtimod synes jeg de holder den gode pasform fabelagtigt. Måske det skyldes Eskimoen som du skriver :o)
  Håber du har haft en skøn søndag ???
  Kh Anette.

  Hej Josefine.
  Tjuhej hvor det går med de huer :o) Ærgerligt opskriften ikke lige går til dit held. Hvis den gjorde er jeg sikker på du ville gå i selvsving ;o)
  Jeg vil sige, jeg også havde problemer i 3. omgang første gang jeg hæklede den. Men efter noglere ommere lykkedes det, så bare hæng i :o)
  Kh Anette.

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)