lørdag den 6. marts 2010

Værtindegaver til Klara og Laura

Der ikke så længe til vi skal til brunch oppe hos et hold naboer på den anden side af Glapmosen, ih vi glæder os :o) Jeg har syltet mor Maries værtindegave til glæde for døtrene Klara og Laura.

Storesøster Klara på 3 år skal have et par hæklet blomster spænder, og et lille hår elastik med hæklede kugler. Idéen med kuglerne har jeg tyv stjålet inde hos The Puk projekt, der også har lavet en super nem opskrift på hvordan de hækles. Hun er genial til at hækle, og det er så inspirerende :o)

Lillesøster Laura, som vi i øvrigt også er i mødregruppe med, får en duttelut fugl :o) Hent mønsteret til fuglen her. Jeg har efterhånden syet et utal af fugle, tidl. har jeg brugt dem til barselsgaver i babyuroer, se her, her og her.
Jeg kan simpelthen ikke lade være, at lave ting og forære væk i gave når vi skal på besøg eller andet. Specielt nu hvor jeg har tiden til det. Ingen tvivl om at når barslen er slut, kommer der andre boller på suppen.
Flere har nævnt, at jeg burde lave en lille shop og sælge nogle af de ting jeg laver. Andre spørg om jeg vil lave ting på bestilling til salg. Det kan jeg nemt svare på. Nej, det gør- og vil jeg ikke. Og det er der en ganske enkel grund til. Det vil jeg simpelthen ikke synes var sjovt. Når jeg som her har lavet lidt smågaver, er det ofte ud fra en idé jeg har gået og tænkt over og som jeg synes lige passer til modtageren. Når jeg fx sidder og syer fuglen her til Laura, tænker jeg på om hun mon synes den er sjov og om hendes små fingre vil nulre de fine bånd jeg har fundet. Jeg vil rent ud sagt slet ikke have den samme motivation for, at lave ting til nogen jeg ikke vidste hvem var. Til gengæld tar jeg hatten af for dem, som laver sig en fed blogshop, så andre også kan få glæde af de skønne kreative sysler. Det er bare ikke mig. I stedet synes jeg det er super fedt, at dele mine idéer, hjemmebiksede opskrifter og andet med alle jer kære bloggere. Det er SÅ givende og festligt for mig, at se når nogen har prøvet, at lave noget ud fra en af mine opskrifter. Det har jeg fx. lige set inde hos Tina´s hobbyer. Det gør mig glad i låget at dele med andre og jeg suger til mig af alle de super skønne bloggere der glædeligt viser deres idéer frem herinde.
Så kære faste læsere og andre bloggere, 1000 tak for al jeres skønne inspiration.
God weekend.

7 kommentarer:

 1. Det er så fantastisk med alle de kreative, gæve kwindfolk, der gladeligt deler ud af deres viden og erfaringer. Jeg er rigtig glad for, at jeg har fundet vej til din blog. Du laver liiiige sådan nogle sager, der er noget for mig ;o) Dejligt!

  Må jeg spørge, hvordan du fæstner de hæklede kugler til hårelastikken? De er bare for fine. Jeg har også været inde og hente mønsteret på fugle, men jeg har lige nogle andre projekter, jeg gerne vil ha' lavet færdig, før jeg kaster mig over projekt fugleuro. Også god weekend til dig ;o)

  SvarSlet
 2. Hej Anette,
  Tak for dit svar til mig hos Julies kreahule ang. elefanten :0) og nu har jeg siddet hele dagen og sappet rund hos dig her og kan se at du er en hej til opskrifter.. jeg skulle vel ikke være så heldig at du ligger inde med opskriften på elefanten??? du skrev at du selv havde lavet den engang... skriv evt. til mig på tina@snabelfant.dk

  Fantastisk blog du har her...:0)

  SvarSlet
 3. Tak... det er da så fint med den lille fugl! Hvor køber du selve uroen med klemmer henne?
  Jeg har købt lidt stof og fået printet babuska ud - så er den ikke kommet videre.
  Kan godt forstå du ikke vil lave shop, men det er altså nogle meget fine ting du laver :-)
  Tak for linket :-) og ja, opskriften var vist fin at gå til - jeg er ikke super til at følge helt nøjagtigt.

  SvarSlet
 4. Ih ha det er da ikke dårligt at få besøg af dig:)
  Jeg er vild med de duddelutter, det må være et godt begynder-projekt for en nybegynder på symaskinen som mig:)

  SvarSlet
 5. Hej Frøken Fiil.
  Jeg kan godt sige dig jeg også suger mig til af alle de gæve qwinders idéer mm. Det er favre nye verden for mig, og hvilken verden :o) Rigtig dejligt du synes om min blog, sug til dig alt det du vil :o)
  Kuglerne har jeg, som den gamle spejder jeg er, bundet godt og grundigt fast med et råbåndsknob ;o) Kuglerne har jeg først bundet garnenderne på kuglerne sammen, derefter syet dem sammen i hånd med sytråd, ellers hænger de bare mere hver for sig. Og ja, så kom råbåndsknobet til gavn. Jeg har valgt en tyk elastik, da de små var for små igen, ift. at binde kuglerne på. Håber det var svar nok ? Ja, jeg har også fået lyst til at få langt hår igen ;o) Glæder mig til at se dit fugle projekt :o)
  Kh Anette.

  Hej Tina Kristine.
  Velkommen til på min blog. Fedt du har zappet rundt på den :o) Mailer lige til dig.
  Kh Anette.

  Hej Tili.
  Uroen kan købes hos stof og stil. Linket er her: http://www.stofogstil.dk/Katalog/Sytilbehoer.aspx?group_id=6697&articleid=25483
  Uh glæder mig til at se hvad stof og bånd du laver babuskaerne, og selvfølgelig se dem færdige. Ingen stress, for husk at Rom ikke blev bygget på en dag.
  Taaaak for din søde ros. Blog shop blir det vidst aldrig til :o)
  Ang. hækleopskrifterne, så hækler man jo også forskelligt, løst eller stramt, og det har ganske meget at sige ift. hvordan det færdige resultat tar sig ud. Super sejt, du selv har justeret hen ad vejen :o)
  Kh Anette.

  Hej Rikke.
  Hi hi, ja og når er på barsel render man jo på visitter nu og da :o)
  Forældreværtindegaverne blir syltet, men de kommer nok igen når krea-tiden blir nedsat, til august hvor det er slut med barsel :o/ Den tid den sorg..... Suk, kunne være på barsel forevigt, får jo lavet en masse :o))
  Duttelutterne er et rigtig godt begynder projekt. Ikke for stort og lige til :o) Så snig du dig bare i nærheden af din symaskine :o)
  Kh Anette.

  SvarSlet
 6. Jo tak, jo tak. Det skulle jeg nok kunne finde ud af ;o) Jeg skal nok flashe projekt-fugleuro, når jeg kommer så langt. Ha' en dejlig aften.

  SvarSlet
 7. Sådan nogle fine hårsager - lige noget for mig :o). Jeg griber straks hæklenålen - det skal prøves :o).

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)