lørdag den 20. marts 2010

Patchwork grin :o))

Her får I lige et godt patchwork grin, ha ha ha :o))

Jeg ville prøve, at lave sådan en lille bold ud af 5 -kanter til Asta. Joh joh, det gik der ud af, lige indtil sidst da jeg forventningsfuld vendte retten ud og skulle til at komme fyld i. Hvad søren er det for nogle dutter den har ??? Jepp, jeg er kommet til at sy de to halvdele forkert sammen..... Pokkers om igen. Asta synes nu godt om den, for hun kan holde ved spidserne, det kunne hun jo ikke hvis den var kuglerund ;o)


Jeg har egentlig aldrig brudt mig ret meget om patchwork. Lige indtil jeg mødte Kelds Faster Bodil. I drømmer ikke om hvor mange super super flotte patchwork ting der "falder" af hendes hænder. Det ene store tæppe efter det andet. Hun har sågar lavet store sengetæpper til deres 5 børn. Med 5 børn kan I jo nok regne ud, at det kan udvikle sig til en masse børnebørn, de har da også deres helt personlige sengetæpper. Nåh ja, så er der jo også oldebørnene, de har også små legetæpper. Det er helt fantastisk, og jeg er dybt imponeret. Klippet pap stykker i massevis, riet stof på, for derefter at sy det hele sammen i hånd, til sidst som kronen på værket quiltet i hånd. Det er håndarbejde når det er bedst :o)
Asta er så heldig at Bodil også har lavet fine ting til hende. Bolden herover er helt igennem genial. Den er med sine "huller" og bløde former nem for hende at holde ved. Hun finder ofte vej til den når hun ligger på legetæppet, da den ikke triller fra hendes bare hun lige snitter den med sine små fingre.


Mon I kender terningerne her ??? UMULIUS´er kalder Faster Bodil dem. De kan vendes og vendes og vendes og..... ja, man kan blive ved. Terningerne skifter farve på siderne i takt med den blir vendt rundt. De er virkelig sjove, for såvel store som små :o) Når vi først har fået én i hånden kan vi sidde der og vende rundt og rundt i hele og halve timer foran fjernsynet.


Jeg ved ikke om I kan forestille jer "vende trylleriet" jeg har gjort et forsøg på at fange det i billeder.
God weekend rundt om i de små hjem. Jeg vil på den igen med et forsøg på at lave en rund bold :o) Og til dig Faster Bodil, jeg ved du kigger med, så fortjener du stor ros for alle dine mange mange kreationer. Du burde have en blog :o))

10 kommentarer:

 1. :-D Jeg ville gerne have set dig i hovedet da du vente bolden om....men selvom det er et uheld så synes jeg da egentlig den er meget sød. Den er selvfølgelig nok svær at trille med. Hav en god lørdag!
  Kh Anja

  SvarSlet
 2. Din bold er jo blevet en stjerne!! Jeg synes faktisk den er rigtig fin. Jeg kender også godt de der UMULIUS'er. Dem var mine børn også rigtig vilde med når de besøgte deres bedstemor (som for øvrigt også hedder Bodil)

  SvarSlet
 3. Jeg tænkte også på en stjerne da jeg så den, jeg synes faktisk at den er rigtig flot :o)
  KH Jytte

  SvarSlet
 4. Sådan en bold med huller har vi også! Den er vist fabriksproduceret, så den er ikke så gennemført som faster Bodils (hvor lyder hun bare patchwork-sej!!), men god er sådan en bold altså!
  Den der umulius er jeg helt pjattet med!! Jeg ville ønske jeg ku lave sådan en. Jeg må på jagt efter en opskrift :-)
  Så først din kommentar på Søhesten, hvor du skriver om stakkels Astas arm!! Hvor uhyggeligt! Gik I ikke totalt i panik?? Det ville jeg helt sikkert ha gjort! Hvor var der i vejen med den???
  Håber hun har det godt igen - den heldige, lille trold, som ejer så mange smukke hjemmelavede sager ;-)
  KNUS!

  SvarSlet
 5. Ja jeg må sige at den har sin egen charme, som du ikke skal være flov over.. Den er så fin som den er..
  Men når du skriver som du gør, fik den mig også til at tænke på nogle Babuska dukker jeg fik lavet engang.. De er så mislykkede... Vil overveje om ikke vi skal lave en udfordring om at vise vores flop...ahahha vi har dem alle...

  Lone

  SvarSlet
 6. Hej Anja.
  Det var godt du ikke så mig ;o) Det er lykkedes mig at lave en rund bold her i weekenden, har gang i en mere. De skal nok komme herind på bloggen, kan du tro :o)
  Knus Anette.

  Hej ea-o.
  Ja en lille halvfed stjerne kunne den godt ligne ;o) Umulius´erne er vildt sjove. Jeg har været ved at se om jeg kunne gennemskue hvordan de er syet sammen, men tror der skal en videnskabelig forklaring til. (Eller en Bodil):o) Det er vidst ikke sådan bare lige til :o)
  Kh Anette.

  Hej Jytte.
  Ja der er intet der er så skidt uden det er godt for noget. Jeg synes også den er blevet ganske sjov, jeg trækker i hvert fald på smilebåndet, ved synet af den :o)
  Knus Anette.

  Hej Supervinder Trine :o)
  Hun er super sej Faster Bodil :o) Det er altid så spændende at komme forbi og se hvad hun nørkler i :o) Umulius´erne er Så imponerende, og totalt uigennemskuelige, tror også de kræver en opskrift for at knække umulius koden :o)
  Asta´s arm er fit for fight igen. Havde skrevet et svar inde på din blog, som ikke ville blive hængende derinde, pist borrte som dug for solen :o( Så du må lige have forklringen til gode :o)
  Ja, Asta er altså bare SÅ heldig med alle de kreative ting hun erhverver dig. Moderen føler også hun er lidt heldig ;o)
  Glaphus kram, Lunde.

  Hej Lone.
  Den har da charmen om ikke andet :o) Jeg griner også af den, gør jeg :o)
  Det var da en sjov idé med flop´serne :o) Jeg har hermed mit patchwork-grin at bidrage med. Da jeg ryddede op i mit hobbyrum, strøg der godt nok en del af de flop´s det er blevet til gennem tiden, i skralderen. Det kan være jeg kommer til at fortryde det, de kunne jo have fået deres eget indlæg på min blog ;o)
  Knus Anette

  SvarSlet
 7. Jeg synes nu den var ret söd.

  SvarSlet
 8. Jeg har heller aldrig været så meget til pw, men elsker da de ting du viser her, og terningen er et af ønskerne fra "to-do-listen" men den er vidst lidt svær til en nybegynder? :-S
  Synes da den der "bold" er meget sjovere end en rigtig bold... HI HI

  SvarSlet
 9. Hej Lilla a.
  Tak skal du há. Det er intet der er så skidt uden det er godt for noget ;o)
  God påske.
  Kh Anette.

  Hej Helle.
  Det er lidt sjovt hvordan man pludselig begynder at skifte mening :o) Umulius´erne tror jeg bestemt heller ikke er begynder PW-projekter. Asta har heldigvis 2 af slagsen :o)) Hi hi, ja man kan da komme galt afsted og alligevel få noget brugbart ud af det :o) Kalder man det bæredygtigt eller ??? God påske til jer alle 3 i Tørring.
  Knus Anette.

  SvarSlet
 10. Hej.Er det muligt at jeg kan få en opskrift på umulius,da jeg godt kunne tænke mig at lave en.... Hvis jeg kan.
  På forhånd tak..
  Hyggelig side at komme ind på :)

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)