tirsdag den 2. marts 2010

Tordenskjolds engel.

Jeg måtte lige prøve broderi teknikken igen. Faldt over en fin engel, som jeg ville prøve at lave. Jeg har arvet tonsvis af broderigarn, så det var bare at finde farverne. Og det er her der er sket et kiks..... Hårfarven på englen. Den er alt for mørk. Så nu ligner den ellers fine engel mest ham fra tændstikæskerne, Tordenskjold ;o) Meeeen, derfor er Tordenskjold da ikke dødsdømt af den grund. Skal nok finde på noget :o)


Jeg vil igen sige at rammen jeg har haft sat stoffet i er genial. Det går meget hurtigere.

Jeg synes stadig det er en helt vildt sjov teknik, som ikke er sidste gang jeg har benyttet mig af.

10 kommentarer:

 1. Det er nu flot det du kan! Hvor lang tid tager det dig med sådan et broderi?
  Kh Anja

  SvarSlet
 2. Hej Anette , den er rigtig sød din Tordenskjolds engel :-) Det er rigtig mange år siden jeg har broderet , men nu fik jeg da helt lyst igen ;-)
  Det er det " skrækkelige " ved at blogge , alle de nye indput og ideer , man bare er nødt til at prøve , hi-hi
  Ha en god dag :-) Kh. Birthe

  SvarSlet
 3. Jeg synes nu hun er fin :-)

  SvarSlet
 4. jeg synes hun er fin :) og du mestre det der broderi helt vild godt.

  Kh sara

  SvarSlet
 5. Synes nu godt en mørkhåret engel kan bruges - det er rigtig fint - Sjov teknik!

  SvarSlet
 6. Hej Anette
  Så fandt jeg også vej til din blog, ja vi har da et par ting til fælles, hyggeligt:)
  Sikke en masse super fine ting du laver, jeg vil glæde mig til at følge med her... Og efter en rundtur her på bloggen ville jeg virkelig ønske, at jeg kunne hækle!!!
  Kh Rikke

  SvarSlet
 7. Hejsa ;o) Dejligt inspirerende blog du har. Jeg har været inde og hente mønstret på de søde fugle på Spoolsewing, og så skal jeg helt sikkert forsøge mig med en af dine søde, hæklede suttekæder. Takker for de fine links ;o) Kh. Frøken Fiil

  SvarSlet
 8. Hejsa.
  Du blev den heldige vinder af min giveaway, så hvis du sender din adresse til mig, sender jeg dine fluks tapetbøjlerne til dig. Min mail: ffluw@hotmail.com
  Det er i øvrigt en meget fin blog du har. Jeg melder mig som fast læser. :-)

  SvarSlet
 9. Hej kære faste læsere.

  Hvor er det dejligt I kigger med og kan bruge min blog til noget, hvad end det gælder inspiration, links eller opskrifter. I kan tro jeg også lystigt kigger med hos jer :o)

  Kh Anette.

  Anja: Det er lidt svært for mig at sige hvor langt tid det tar, da det er sådan et gå til- og fra projekt. Men den omtalte ramme er en rigtig god hjælp.

  Birthe: Jeg har altid synes at sådan noget broderi var en nytteløs sysle. Men det tar jeg 110% i mig igen :o) Jeg har vidst heller aldrig været så produktiv som nu, efter jeg er begyndt at blogge. Jeg vælter jo rundt i ting jeg vil prøve at lave. Glæder mig sådan til at se din vest færdig. Rigtig god hæklelyst og weekend.

  Miri: Taaak :o))

  Sara: Tak for ros :o) Øvelse gør mester, det gælder også broderi.

  Tili: Mørkhårede engle er hermed indført. Du skulle prøve teknikken :o)

  Rikke: Velkommen til som fast læser. Dejligt du synes om min blog. Det er lidt tilfældigt det blev hækling der blev mit foretrukne, synes der var så mange masker at holde styr på når man strikker ;o) Det er der jo ikke i hækling :o)) Det er ikke så svært som det ser ud, så har du tid og lyst skulle du prøve.

  Frøken Fiil: Velkomme til som fast læser :o) Det er rigtig fedt når nogle blir inspireret :o) Links kan vi blogger li´ :o)) Fuglene er også bare super fine. Hvis du vil sy en strop i, så de kan hænge, skal du blot undlade at ligge sidestykkerne til fold og istedet klippe dem med sømrum. Glæder mig til at se en hæklet suttekæde :o)

  Ffluwer: Velkommen til som fast læser, godt at høre du synes om min blog :o)
  Ih hvor heldig har man lov at være :o)) De er super fede dine bøjler. Har sendt dig en mail :o)

  SvarSlet
 10. Hej igen Anette
  I dag har jeg virkelig haft tid til at kigge din blog igennem, og WAUW hvor laver du meget fint:) I morgen skal vi hjem til mine forældre, så skal jeg vist liiiige have min mor til at give mig lidt hækle-fif:) For det må jeg da hellere få lært så jeg kan lave nogle af de fine ting du har DIY på her på bloggen!

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)