onsdag den 29. februar 2012

Sjovt mønster til pulsen.

Ja nu er foråret jo godt nok på vej, men da det var rigtig koldt frøs jeg ofte mine håndled når jeg hoppede på cyklen om morgenen. Jeg kunne ikke rigtig hitte en opskrift på hæklede pulsvarmere, men da jeg så dette mønster hæklet til en hue var det blot at prøve sig frem. Hue mønsteret jeg brugte er fra Sidsel Sangild´s "3D hækling".

De er hæklet i noget Ragg-sokkegarn jeg havde liggende. De er måske blevet en anelse grove i det, men de virker efter hensigten.

I toppen har jeg hæklet en kant med en omgang sølvgarn :o)

5 kommentarer:

 1. De er fine og ja, det er da et herligt mønster!
  Mon ikke også de er rare når handsker bliver for varme.

  jeg tror jeg må træne min hækling på et tidspunkt - jeg er bedre med strikkepindene...

  Har sendt dig en mail ang. kommentar og fast læser hos mig..

  Glæder mig til at se Astas jakke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tina.

   De er ganske så praktiske :o) Vil sige dig jeg er meget svag til det med pindene, alle de maske på én gang..... Pyh, dem er jeg ikke god til at styre ;o) Jepp har fået mailen, skal lige omkring og se om jeg kan hitte ud af at blive fast læser hos dig, for det skal ja da være så jeg kan følge jeres haveprojekt :o) Astas jakke kommer meget snart på bloggen :o)
   God dag.
   Kh Anette

   Slet
 2. Uhhhhh det ser jo lækkert ud! Er lige ved at lære at strikke rigtigt, altså andet end ret, vrang og lige ud. Så der går lidt tid inden jeg selv kaster mig over noget ligende det.. Men lækkert DET er det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Lea.

   Tak :o) Hatten af for din iver efter at strikke andet end ret og vrang. Dér kommer jeg virkelig til kort. Jeg kan slå masker op og jeg strikke ret. De der vrang driller mig, så jeg går ret hurtigt død..... Er vidst mest en "hækler" :o)

   KH Anette

   Slet
 3. Er dog stadig ret imponeret! Jeg kan ikke engang læse en opskrift, så jeg er nødt til at få min mor til at oversætte. Det ligner jo kodesprog på russisk nogle gange..

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)