fredag den 17. februar 2012

Da vinteren var over Glaplyst og Den Dovne Have

En Godte har indtaget Glaplyst og i fuld gang med at brygge kaffe og bage kage alt imens termometeret siger -15 grader. Brrrrr, det er skisme koldt. Ikke desto mindre er det ingen hindring for endnu en god leg i det højt elskede legehus :o)

Hele december var der gået lidt amerikaner-jul i huset. Morten Korch satte lysende istapper rundt langs på husets udhæng og tændte lyset inde i huset nogle timer morgen og aften. Jeg synes først han var lidt småskør, men diverse nabobørn lokkede deres forældre til, at køre forbi, fordi det så SÅ hyggeligt ud. Og jeg måtte give dem ret :o)

Forleden hyggede Godten og Morten Korch sig ude i kulden med hver deres projekter, da jeg pludselig hørte musik komme ud af det lille blå hus. Joh joh, en gammel trasistor var blevet sat til, så der nu kunne rokkes med i takt til musikken mens kagen var i ovnen og kaffen blev sat over ;o) Vi ved godt, vi er gået helt amok med det legehus, men det er altså ret så fedt med indlagt strøm til lys og musik :o)
Sandhullet er blevet til et snehul. Og på de nyplantede Paradisæbletræer hænger stadig små æbler til de mange småfugle i mosen. Ih hvor jeg glæder mig til foråret kommer. Jeg nyder vinteret så længe den består af sne og kulde. Men jeg kan næsten ikke vente til foråret og se hvordan vores nyanlagte Dovne Have har klaret vinteren.
For vildtet er hårde ved den nye beplantning. Se bare vores blåbærbuske til venstre, der nu kun er 20cm over jorden..... De er blevet klippet lige rigeligt ned af harene, tror jeg det er. Og de mange Sargentæblebuske har fået barken gnavet af :o( Det er noget rigtig møj, for at sige det lige ud. Samtidig med at det er en stor fornøjelse, at sidde i køkkenet og se rådyrene komme traskende gennem haven. 

5 kommentarer:

 1. Jeg er så imponeret over Glaphuset - det må være enhver lille piges drøm at have sådan et legehus.
  Vi har åbne marker og harer lige uden for, men de har heldigvis holdt sig fra vores blåbærbuske, som blev plantet sidste år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak for legehus-ros Randi :o) Du kan tro det bliver brugt flittigt :o)
   Jeg er lidt i tvivl om det kan ske at være rådyr der har været i blåbærerne..... De skulle skamme sig. Håber ikke det er gået ud over alt for mange planter.....

   Slet
 2. Kære Anette
  Dejligt at det legehus vækker så stor begejstring - det er da også det fedeste legehus ever:)
  STORT tillykke med graviditeten - jeg har ikke været aktiv på blogger i alt for længe, og har først nu læst nyheden:)
  Hvis du gider, så kig lige over til mig og læs mit seneste indlæg.
  KH Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rikke.
   Ih hvor blev jeg glad for at se du har været forbi :o) Jeg har ofte været "forbi dig" og sendt dig mange tanker og håbet alt var vel. Jeg kigger lige overfor forbi Prikke :o) Glæder mig over du er tilbage :o) Jeg kan absolut ikke prale af, at have været særlig aktiv, gravid-træt, kvalme og ikke mindst en godte der ikke skulle lide under den kommende forøgelse. Nu er jeg da kommet lidt på banen igen :o)
   Varme knus til dig Rikke.
   Anette.

   Slet
 3. Jeg er da bare helt misundelig på det legehus og med indlagt strøm. hvor cool er det lige. Så fedt at børnene vil have deres forældre til at køre forbi det, så ved man at man har gjort noget rigtigt.

  Knus Maria

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)