mandag den 28. oktober 2013

Blogfødselsdag - Mig og min kreative familie.

I dag fylder bloggen 4 år. Det er 4 år siden min krea-verden blev udvidet betydeligt.


På de 4 år er det blevet til rigtig mange kreative projekter, blandt andet Glaplyst, Godtens legehus.


Jeg har ikke kreativiteten fra fremmede. Hele min familie er spækket med kreative mennesker der hver især kan noget specielt. Min Faster laver de mest særprægede fuglebade i beton. Her er det hun lavet til os, der har facon som et rabarberblad. Jeg ved ikke præcis hvordan hun gør det, men det er noget med en bunke sand, nogle blade og en hulens masse beton :o) Nåh ja, og så kan de jo bruges til at andet end badekar til fuglene ;o)


Min mor har ligeså længe jeg kan huske været kreativ. Da mine søskende og jeg var små, syede en del tøj til os. Som ung strikkede hun rigtig meget, det har fået sin renæssance efter hun har fået børnebørn. Se bare denne lækre bluse i Alpakka. Svesken er heldig, den kan holde hende varm denne vinter :o)


Det er ikke bare min nærmeste familie der er kreative. Morten Korch har den dejligste store familie med masser af kreative kvinder, der hver især kan noget kreativt. Faster Bodil er patchworker uden lige, hun har lavet det ene store flotte sengetæppe efter det andet. Og blandt andet også umuliusserne herover, som får enhver til at vende og vende dem igen og igen :o)


Efter jeg er begyndt at blogge, har jeg som mange andre bloggere oplevet den konstante inspiration der vælter ud af skærmen og konstant får kreativiteterne til at vokse. Her er det en gammel klokkestreng der har fået nyt liv på en Elsebeth Gynther hjelm :o)


Da Godten fyldte 1 år fik hun denne pimpede "bollerwagen". Det er mig der har lavet den, det var et sjovt projekt :o)


Min Faster er også en ivrig pilefletter. Her er det sådan nogle snurre rundt nogle, der snurre rundt i vinden :o) De er lavet i pileflet og SÅ fine :o)


Min mor har også strikket "Tankestregen" fra Geilsk til Godten :o) Ærgerligt hun ikke længere kan passe den, så er det godt at der en lillesøster Sveske der kan arve :o)


Blogland gjorde mig opmærksom på Elsebeth Gynther og hendes fine 70´er mønstre. Her har jeg syet en quiltet sommerjakke, læs mere her.


I år startede min nabo et strikkeforum i vores by. Uha uha, endnu et sted med masser af dejlig inspiration :o) Senest taskesyning af presseninger :o)


I de 4 år der er gået har jeg også forsøgt mig med patchwork, på godt og ondt ;o)


Det er også blevet til et par DIY´ers, her er det en opskrift på hæklede suttekæder. Den gir mange hits :o) Det er en fornøjelse når andre kan bruge en hjemmebikset opskrift :o)


Stine inspirede mig til at lave cykelgejl, også kaldet Street Art. Jeg var solgt og er det i og for sig stadigt. Synes det er finurligt sjovt :o)


Hækling er mit fortrukne garn-arbejde, Villy Hvalros, er også kommet til verden i det seneste år. Jeghar snart 100 etiketter med hækling. Hækling og jeg bliver vidst aldrig uvenner ;o)


Min mormor var hjertepatient og håndarbejde var en god beskæftigelse :o) Hun var både ivrig strikker, brodere, syerske og hækler. Kreativiteten kommer ikke fra fremmede :o)


Endnu en hæklet Sangild-sag, Sidsel Sangild er en af mine foretrukne hækledesignere :o)


Jeg kan også godt li at brodere, det er bare ærgerligt det tager så lang tid :o) Her er det elefanter på en suttekæde :o)


Morten Korchs Faster Magdalene er en ivrig strikker. Der er faldet 100-vis at trøjer af hendes pinde gennem årene til hele familiens børn og voksne. Her er det Godten der en sommer blev begavet med en fin sommertop :o)

Som I nok kan se er det vidst ikke så mærkeligt at kreativiteterne er i min blodbane :o) Så jeg ser frem til flere kreativiteter her på bloggen :o) Tak for 4 fede år, må de næste 4 være mindt ligeså inspirerende :o)

Kh Anette

13 kommentarer:

 1. TILLYKKE!!!! Og sikke et skønt indlæg. Så får man jo endnu mere lyst til at lave alt muligt mærkeligt. Du er så sej til det kreative! Kan huske i den spæde ungdom da du syede de vildeste kjoler, mener det var en middelalderkjole. Fantastisk. Og godtens prinsessekjoler og alt det andet du syr. Og hækler. Og alt mulig andet. Det kunne være SÅ fedt hvis vi boede tættere på hinanden, igen, og kunne lave krea-hygge i tide og utide. 😉
  Glæder mig til at se meget mere kreativt fra din hånd!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak sødeste Lea. Dét er vel nok sødt skrevet :o) Jeg gad også rigtig godt vi boede tættere på hinanden, så skulle vi rigtig kreahygge i tide og utide ;o)
   Rigtig glædelig jul til dig og familien.
   Kærligst Lunde.

   Slet
 2. Stort tillykke, hvor er det dejligt,, at du fandt vej til blogverdenen, jeg nyder altid, at kigge forbi hos dig :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak Trine, og mange gange i lige måde :o)

   Slet
 3. Tillykke tillykke og tusinde tak til dig for en dejlig blog som er til meget stor inspiration.

  SvarSlet
 4. Hjerteligt tillykke!!! :-) Du har været til stor inspiration - og er det stadig! Sikke nogle krea-talenter du har! :-)))) KH L

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak L. Bliver meget glad og beæret over at have givet inspiration videre :o)

   Slet
 5. Stort tillykke med 4 års dagen :-)
  Kh Christina

  SvarSlet
 6. Har lige fundet bloggen her og synes du laver nogle skønne ting. Så jeg har sat dig på min blogroll på www.brombleberries.blogspot.com GOD JUL :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Velkommen til Malene og tak for de fine ord :o)

   Slet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)