søndag den 26. februar 2012

HJÆÆÆLP og en hæklet hue.

Endelig er det lykkedes mig at uploade 2 billeder som vender rigtigt. Jeg er mildest talt ved at blive SINDSYG over at forsøge at ligge billeder ind og se at de gang på gang vender på hovedet eller ligger ned. Dette tiltrods for de i mappen hvor de er gemt vender rigtigt. Grrrr..... Jeg besidder ikke de store puter-evner og da slet ingen tålmodighed når skidtet ikke bare virker. Fornyelig skiftede jeg over til den nye grænseflade og i samme ombæring begyndte jeg at blogge via Google Chrome. Hvilken succes. Jeg var glad og bloglysten kom tilbage i fuld fart :o) Men nu er den så allerede gal igen. Hvad stiller jeg op, kan nogle hjælpe mig ???

Nå, men huen er den 8. jeg har lavet af slagsen. Denne gang dog med en lille ændring, da jeg havde misset at jeg skulle have hæklet med hæklenål str 6 i muslingerne, og str 5 i ribkanten. Derfor er mine tidl. huer blevet mere tætsiddende og ikke løse som den her. Uanset hvor mange jeg har hæklet så er den bare skøn at hækle. Jeg hækler den i Drops Eskimo 100% uld garn. En aftens hækleri, så er den færdig. Opskriften er fra familiejournalen.

4 kommentarer:

 1. Det er jo "huen"! ;-) Som jeg skrev på fb bruger jeg "blogpress" på
  Iphonen og "microsoft live writer" på computeren. Og de virker fint! Håber virkelig for dig at du snart får det løst for savner dig her i blogland!!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig -"Huen" ;o)
   Tak for din hjælp :o) Jeg forsøger at få Morten Korch til at hjælpe mig, han har noget bedre puter-evner og puter-tålmodighed end jeg har :o) Vi prøver microsoft live writer som du foreslår :o) Håber det er nemt at benytte for en puter-spadser som mig :oP Håber Sofie er blevet rask igen ???
   Knus fra mig til dig :o)

   Slet
 2. Jeg har prøvet det samme - Jeg har noget der heddet paintnet (det er gratis) og hvis jeg åbner i den og gemmer igen så vender de helt rigtig som du ser dem i paintnet

  Ved ikke om det kan hjælpe

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din hjælp :o) Det vil jeg prøve af, for det andet her er mildest talt ved at gøre mig ganske arrig.

   Kh Anette

   Slet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)