søndag den 12. februar 2012

Så vender vi kajakken endnu engang i Glapmosen.

Jeg måtte simpelthen finde et andet alternativ til voksiposen denne vinter. Jeg har jo tidligere syet en kajakpose efter min barndoms kajaksele. Nu er den blevet for kort og smal til vores store godte. Med min søde mors hjælp fik vi sammen konstrueret mønsteret om. Stoffet er en lækker kraftig og blød bomuld købt hos Stof2000.

Kajakposen i sig selv er ikke varm. Så med den skønne uldpose min mor har strikket er Godten nu godt kørende, selvom  termometeret siger minus grader.


Her får I lige et billede af uldposen i hel udgave. Den er strikket i Drops Eskimo garn, opskriften er også inde fra Drops. Den har kostet en formue i garn, men uha hvor er den bare pengene værd denne vinter :o)

9 kommentarer:

 1. Åhh den pose er fantastisk, den havde vi også til Carl da han var lille.
  Jeg er helt vild med tæppet under, det kunne tyde på at vores børn er døbt i samme kirke?

  SvarSlet
 2. Hvor laver du bare mange fede ting (:

  Kig forbi min giveaway http://bykirsti.blogspot.com/p/giveaways.html

  SvarSlet
 3. Flot arbejde. Det bliver dejligt at pakke en baby ind i sådan en lækker sovepose.

  Kh Rikke

  SvarSlet
 4. Josefine: En kajaksele er en SUPER opfindelse, jeg sender min mormor tanker når jeg bruger den. For hun tegnede en original af da jeg var nyfødt, for så selv at sy en til mig. Det er den hun syede dengang jeg har tegnet af og justeret til. KÆMPE arbejde, men helt sikkert det værd.
  Tæppet lavede jeg i dåbsgave til vores godte. Så jeg skal snart i gang med et til Tvebak ;o) Den Skannerup Kirke vi høre til ligger ca. 15 km fra Silkeborg, men der findes vidst flere Skannerup´er rundt i danske land. Måske det det er den samme ???

  Kirsti: Taaak :o) Jeg vil da lige smutte forbi din give away, det er sikkert :o)

  Lea: Taaak, lækker og VARM :o)

  Rikke: Tak :o) Du kan tro det er en dejlig fornemmelse at putte hende i vognen :o)

  SvarSlet
 5. Hvor er det bare en fin pose og en super fin blog du har..! Jeg har fulgt med i over et år fra sidelinjen og elsker dine projekter og din kreativitet..! Jeg har fir nylig startet min egen blog og vil rigtig gerne tilføje dig som en af de blogs jeg følger med i, men har ikke fundet ud af hvordan man gør endnu... Men det kommer nok - skal jo lige lære at finde rundt i blogland ;-)
  Kh Sandra

  SvarSlet
 6. Hej Sandra.
  Velkommen til blogland og velkommen til min blog, selvom du har kiggget med længe ;o) 1000 tak for dine rosende ord, de varmer her i vinterkulden :o) Et stort velkommen i blogland, jeg er sikker på du vil blive solgt. En fantastisk inspirerende verden at være en del af. Jeg vil straks smutte forbi din blog og kigge omkring :o)
  KH Anette.

  SvarSlet
 7. Tak for velkomsten :-) Min blog indeholder ikke så meget endnu, men jeg arbejder på det :-) Har en masse fine billeder liggende som jeg bare skal have delt..! Men du er meget velkommen på min side også :-) Glæder mig til fortsat at følge din fine blog..!
  Kh Sandra

  SvarSlet
 8. Hej total fed kajak pose, er det muligt at du kan dele ud af dine glæde over den? altså evt. sælge mønstre?
  Kh Sandra Bonde

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)