onsdag den 13. januar 2010

Grødklar !!!

Det er efterhånden ved, at være længe siden jeg har bidraget med noget her på bloggen. I den forbindelse har jeg fundet ud af, at der er flere af min familie og venner der kigger med. Herligt :o)
Det er ikke fordi Asta pludselig er blevet mindre nem, tværtimod. Ej heller fordi hånden har stået stille. Jeg har nok lige skulle finde mig selv igen ovenpå julen og nytåret, hvor der har været særdeles mange dejlige og hyggelige timer med familie og venner.
I det nye år skal vi snart have taget hul på "Asta skal stifte bekendskab med grød". Så jeg har været igang med, at hækle spisesmækker, så hun kan blive grødklar !!!
Jeg har gennem tiden hæklet godt 60 af disse smækker, til barselsgaver, fødselsdagsgaver, ja sågar værtindegaver ;o) Nu er turen så kommet til, at jeg kan hækle dem til vores egen elskede Asta.
Dog har jeg måtte tage den med ro, for jeg er så heldig at være ejer af en "hækle-arm". Den bryder ud som seneskedehindebetændelse og tennisalbue, hvis jeg gir den for meget gas. Jeg har engang måtte indstille hæklingen i ½ år pga. akut hæklearmsudbrud.
Heldigvis hjælper Asta godt til, at det ikke blir så slemt :o)
Jeg har hørt flere garvede mødre tale godt om smækkerne, da de nemt kan holde et måltid uden at blive gemmenblødt. Endvidere blir de ikke ringere dertil, vask efter vask efter.....
De er hæklet i bomuldsgarn, mønsteret har jeg selv lavet.
Nu er Asta grødklar, så det må forældrene også se at blive.....

Nåh ja, til sidst men ikke mindst, så var det jo lige jeg stiftede bekendskab med Karen Klarbæks hit-fotoprogrammet, Photo Scape, der hentes gratis her. Det er dejligt nemt, at arbejde med og gir cool finish til billederne. Jeg vil sige det lige ud: Når jeg kan hitte ud af det, så kan alle :o)

5 kommentarer:

 1. Dejligt at høre nyt !!
  De smækker er skønne !
  Har du lyst til at dele ud af opskriften ?

  SvarSlet
 2. Hvor er de fine, og hvor har du dog - på trods af dejlig forstyrrende baby - været produktiv :) Hvor træls med hæklearm, kender det godt lidt selv, fra når der går tvangsstrikning i et af mine projekter :D

  SvarSlet
 3. Jubi for dine fine smække og kæmpe øv for hæklearm :-( Så må du jo holde en pause... God arm-bedring!

  Ang. tekst-problemet. Jeg fik min tekst til at fylde mere, da jeg fandt ud af at forstørre mine billeder. Det skete automatisk.
  Hvis du er interesseret i at få større billeder, skal du bare sige til, så sender jeg en "opskrift" :-)

  SvarSlet
 4. Losarinas mor:
  Det er skønt, at være tilbage for fuld skrue :o) Jeg deler gerne ud opskriften. Jeg havde egentlig tænkt på, at den skulle ned på skrift, da flere har spurgt om opskriften gennem tiden. Den er pt kun som diagram. Men på din opfordring, vil jeg give det et forsøg. Så ligger jeg mønsteret herind. Lykkedes det ikke sender jeg det gerne med det 2 benet postbud til din postkasse.

  Clemme:
  Arh smækkerne i drengefarver må jeg jo godt nok gå til bekendelse med, at have hæklet inden Asta kom til verden. Jeg var nemlig SÅ bombesikker på hun var en dreng ;o) Tvangshækling, det var da det direkte ord for årsagen til diagnosen: Hæklearm :o)

  Søhesten:
  Heldigvis har armen ikke været i totalt udbrud siden Asta er kommet til verden, og det er helt sikkert hendes fortjeneste :o)
  Mht teksten tar jeg rigtig gerne mod en opskrift. Og billedernes størrelse, hmm ved jeg ik. Er blevet helt pjattet med at lege med fotoprogrammet Karen Klarbæk sendte link til, og så det er vel egentlig underordnet tror du ik ??? Kunne egentlig også godt tænke mig sådan en tælledims for antal besøg på bloggen. For det har jeg ingen anelse om, nu hvor familie og venner også kigger med, kunne det være lidt sjovt :o)

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)