tirsdag den 10. maj 2011

Et sandhul der greb om sig

For noget tid siden fik jeg en idé til en "sandkasse" til godten. Vi har så meget udenomsplads, så hvorfor ikke lave en monster stor sandkasse. Heldigvis har jeg en fantastisk husbond, der ikke vender det hvide ud af øjnene når jeg får en af mine utallige idéer. Han var klar :o)

Sidste weekend havde mutti her weekendvagt, så far og datter måtte hygge sig uden mig :o/ Med skovl, spade og trillebør gik mine to kære igang med, at grave et 50cm dybt hul der med en diameter på 3,5m ville tage pippet fra de fleste når 5 m3 jord skulle køres væk med trillebør. Efter sigende gik det forrygende :o)Hullet er beklædt med 50x50cm fliser. Det har været et KÆMPE arbejde for min søde Morten Korch. Jeg er sikker på hans blod, sved og tåre lønner sig, for godten kommer til, at bo i "sandhullet" hele sommeren. Nu mangler vi blot 3 m3 sand, et overdækningsnet og pæle til et solsejl der skal spændes op over. Blir det ikke fedt ???

Sidst men ikke mindst er godtens rødbøg sprunget ud :o) Den rødbøg er helt ganske særlig. Den plantede vi sammen med alle gæsterne til Asta´s barnedåb. Den vil år efter år gro og vokse sig stor og stærk i takt med Asta :o) Den har iøvrigt i forbindelse med vores Dovne Have fået selskab af 3 æbletræer, 2 pæretræer, 1 Blommetræ, 1 Kirsebærtræ og 1 Moreltræ :o)

9 kommentarer:

 1. Okay nogle sandslotte ikke kan bygge!!! Hvor ser det bare FEDT ud!!!! :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er det en vild sandkasse. Og det er da bare den fedeste have i får. Og ikke mindst. Du har godt nok en sej mand!

  SvarSlet
 3. Sikke en skøn sandkasse der bliver :)
  min søn ville bare elske den, er sikker på Asta nok skal få meget glæde af den :)
  KH Micha

  SvarSlet
 4. Hej Lea.
  Jepp vi skal bygge og grave som towlige. Sofie må komme og grave sammen med sine forældre en dag :o) Tjaa, endnu et projekt der greb lidt om sig ;o)
  Knus Lunde.

  Hej Josefine.
  Jeg er også ret så sikker på at sandhullet er en hitter, ihhh vi glæder os til at bruge det :o) Hov ja, jeg skriver "vi" for tror vi to voksne kunne gå hen, at blive ret så sand-glade også ;o)
  Jeg har den SEJESTE husbond, og jeg sætter SÅ stor pris på ham :o)
  Knus Anette.

  Hej Micha.
  De kære små kan bare ikke få sand nok vel ??? ;o)
  Vi elsker den også ret så meget til trods for der ingen sand er i endnu ;o) Hi hi :o)
  Kh Anette.

  SvarSlet
 5. Fantastisk sandkasse! Selv byggede vi en kæmpe 8-kantat sandkasse i sin tid... Vi ville også have net over og fik specialfremstillet et ved Hvidesande Vådbinderi. Det var dyrt men totalt godt! Det kunne ligge udenfor i 100 år uden at gå til. Det var knyttet af det samme, grønne net, som de laver fiskenet i. Det var totalt kram! Prøv evt. at google dem. de laver også diverse gynger, hængekøjer m.m.
  God fornøjelse!
  -LisBeth.

  SvarSlet
 6. Nøj, en sandkasse. Den ville gøre et hvert barn misundelig ;)

  Han må have nogle gode overarme ;)

  Yt.

  SvarSlet
 7. Hej Lisbeth.
  Jeg synes også sandpoolen er SÅ sej, og det blir ikke mindre for hver gang jeg er ude i den sammen med godten ;o)
  Det er sjovt du skriver det med net. Vi har bestilt et net ved et "fiskenetfirma" i Brønderslev, ud fra samme betragtning som du skriver. Et låg eller rionet til overdækning vil være ret så uhåndterbar når det skal være så stort. Et net er perfekt :o)
  God weekend til dig og dine.
  Kh Anette.

  Hej Kludemutter.
  Jeg er også lidt misundelig på godten, men heldigvis lader hun hellere end gerne sine forældre lege med ;o)
  Og ja, min Morten Korch har, trods skrivebordsjob, ret så gode overarme ;o)
  God weekend.
  Kh Anette.

  SvarSlet
 8. Hold da helt op Anette! Det må da være et slaraffenland for Asta:) Ihvertfald hvis hun er lige så meget "sandkasse-barn" som Frida er!
  Og den "dovne have" begynder da virkelig at tage form hva:) Det ser super godt ud!
  Håber det går bedre med Astas arm!
  KH Rikke

  SvarSlet
 9. Hej Rikke.

  Den er et KÆMPE hit Rikke og er det rene slaraffenland for Asta :o) Så er det hele det store arbejde værd :o) Med tilblivelsen af den dovne have er det som om at Glaphuset er blevet mange mange kvm. større. Det er et kæmpe "rum" der har åbnet sig derude sammen med foråret. Og så blir det kun federe og federe for hvert år der går og som tingene gror op :o) Jeg kan næsten ikke vente ;o)

  Kh Anette.

  Hov forresten så "virker" Astas arm igen, det er ski godt :o) Det andet var da ikke til at holde ud at se på :o/

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)