mandag den 8. november 2010

Nokia møder Crochet

Min gamle mobilos gik kold, en ny måtte til. Jeg havde ikke de store krav. En Nokia Classic noget lignende den afdøde måtte være et udemærket bud. Ekspedienten siger til mig: "Vil du ikke have den i chrome, den er så flot så flot....." Mig ligegyldigt. Bare den virker.


Nu er det så lige jeg kan konstatere at den blanke f....n er voldsom upraktisk. Den mindste berøring, og det ser ud som om jeg render rundt med de ledeste fedt-finger :o( Desuden så blir den med garanti ridset så let som ingenting, så nu har jeg hæklet et par hylstre til den. Vil sige at den med lukning er en anelse upraktisk, da den fine ugleknap gør det ret så umuligt at nå og få lukket op inden den, i den anden ende har mistet tålmodigheden. Tjaa, et lille pudsigt hækleprojekt er det da ;o)

4 kommentarer:

 1. For pokker du har travlt her på bloggen.
  Fine hæklede holdere til mobilen og fine syede fugle. Dem vil jeg også prøve. De skal på juletræet, drømmer jeg om

  Stine:)

  SvarSlet
 2. Hej Anette
  Åhh sådan et etui kunne min mobilos også bruge! I lommen sammen med nøglerne, det giver ridser!
  Du får lige et link til den blomsterbabyrangle jeg har hæklet, som du har spurgt til.

  http://rokken3.dk/forum/local_links.php?action=jump&catid=249&id=1242

  Det kræver at man har en profil på Rokken og logger ind, men det er gratis at oprette sig:)

  Ellers kan jeg gemme den som PDF og maile den til dig:)

  KH

  SvarSlet
 3. Hej Anette - aij, hvor fint! Jeg skriver osse for at høre dig, om jeg må ha lov til at låne dit "mit hæklede cykelgejl"-billede til en power-point jeg skal lave om street-art? KH lisbeth

  SvarSlet
 4. Hej Stine.
  Joh joh, lidt sker der da, trods barslen for længst er ovre ;o) Jeg kan jo ikke lade være :o)) Fuglene er nemme og lige til at sy, alletiders idé at bruge dem på juletræet, den idé tror jeg da jeg vil overveje :o)
  Kh Anette

  Hej søde Rikke.
  Nemlig mine mobilos´er er ofte også blevet pænt ridsede af nøglerne i lommen :o( Nu må vi se hvor længe jeg kan holder ridserne for døren med den her ækle blanke tlf ;o)
  1000 tak for linket, har godt hørt om Rokken, har bare ikke turdet kigge for meget rundt derinde af frugt for at blive TOTALT grebet af det også :o) Men nu er der jo en god grund ;o)
  Håber I har haft en god weekend. Her har den stået på job.....
  Há det godt så længe Rikke.
  Varme knus Anette

  Hej Lisbeth.
  Sæ´føli´må då det :o) Lad da endelig nogle trække på smilebåndet over en tosset idé :o) I hvilken forbindelse skal du mon Power pointe om Street Art ???
  Kh Anette

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)