lørdag den 20. november 2010

EG-jakke til godten, er bare ikke helt tilfreds :o/

Jeg er lige blevet færdig med en overgangsjakke til godten. Mønsteret er selvfølgelig Elsebeth Gynther :o) "Jakke med kinaflip". Den har taget en god rum tid at sy, da skråbåndet har været en god udfordring.

Den har som sådan ikke være svær at sy. Meningen er, at den skal fungere som overgangsjakke. Ikke til udendørs vinterbrug, men fx. når Asta sidder i autostolen. Jeg har syet den i babushka stof fra Stof & Stil som er quiltet i forvejen. Foret den med bomuldsstof, dels babushka ikke quiltet og det lyserøde småblomstrede stof jeg også har lavet skråbåndet i.


Og hvorfor er jeg så ikke helt tilfreds med resultatet ??? Jeg har grænsket over hvad det er, der ikke fungere. Jeg er kommet frem til, at babushka stoffet er for stormønstret sammen med det småmønstrede stof jeg har brugt til skråbånd, lommer og foer. Den er for meget mønsteret, og mit øje blir forvirret.

Jeg er gået igang med et quiltet forklæde til Asta. Og jeg synes faktisk det er ganske nemt. Så skal jeg sy jakken her igen, vil jeg prøve selv at quilte.

8 kommentarer:

 1. Jeg syns nu også at den er fin Anette! Og det glæder mig at høre, at du ikke syns det er så svært igen at quilte selv. Jeg overvejer også om det snart skal have et forsøg, jeg tænker at jeg vil starte i det små med en pung eller sådan noget.
  Så jeg glæder mig til at høre mere:)
  Kram fra Rikke

  SvarSlet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 3. Hej Anette

  Jeg sidder og hækler på den fine (men lige nu knap så populære) hue fra Hjemmet, som du lavede for nogle uger siden. Jeg skal lige høre dig, om du oplevede problemer med opskriften? Jeg kan ikke rigtig gennemskue 3. omgang og sidder og irriterer mig godt og grundigt over den lige nu!!!! Jeg synes bare slet ikke, jeg kan få det til at gi' meninge. Any advice??

  Kh. Lone

  SvarSlet
 4. Hvorfor kan jeg ikke komme ind og læse med i dine nyere indlæg? Jeg har fulgt din blog gennem længere tid og syntes, at den er meget inspirerende, derfor er jeg ærgerlig over ikke at kunne læse med mere:))

  SvarSlet
 5. Hej

  Super sød jakke, jeg synes ikke at den er for stormønstret, og slet ikke hvis man f.eks fjerner lommerne. Prøv og hold hånden over lommerne og se hvad der sker, jeg synes at kontrasten som du nævner mellem mønstrene er størst dér. Kanterne går fint, og skønne knapper.

  Stine

  SvarSlet
 6. Belladotte: Tak :o)

  Rikke: Jeg er ikkser på du sagtens kan finde ud af det quilteværk. Super god idé at starte med en pung eller lign. str. projekt :o) Kan være jeg snupper din idé :o)

  Lone: Har set inde hos dig du har knækket koden til huen med stor glans. De er vel nok blevet gode hver og en af dine huer :o)

  Fru Larsen: Hmm ved ikke præcis hvorfor. Jeg har haft et indlæg jeg slettede ret hurtigt igen. Måske det blot var det ene indlæg du ikke kan se, fordi det ikke længere eksistere ??? Herligt du trofast følger med og blir inspireret herinde :o)

  Stine: Tak for det gode tip. Lommerne gør en kæmpe forskel for mit forvirrede øje :o) Jakken har en super god pasform og er genial som "sove- og autostols jakke" det er bestemt ikke sidste gang jeg har syet den model :o) Knapperne købte jeg uden, at have jakken med, kunne bare med det samme se på min nethinde at de ville være passe.

  Tak for hjælpen mht. at se den lille forskel som gjorde en stor forskel i det endelige resultat :o)

  Kh Anette

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)