mandag den 1. november 2010

Hvor lagde jeg babyen ???

Mine veninde Jane og hendes kæreste fik den sødeste lille prinsesse Astrid i september. Da Karen viste det fineste retrostof fra Stof og Stil, var jeg solgt. Jeg drønede afsted og vendte hjem med det fine stof, som jeg bla. har syet dette søde sæt sengetøj af. Jeg har kombineret det med prikket bomuldsstof. Imellem stofferne har jeg syet en hvid bomuldblonde. Jeg vil gå så langt som at kalde babysengetøjet yndigt :o)Til denne fugleuro har syet fugle nummer 30 - 36 og har endnu ikke fået pip :o) Der er efterhånden mange af vores venners afkom der har en lign. uro hængende. Den eneste der ikke har, er godten..... :o/ Jeg burde vidst sy en håndfuld fugle til vores søde Asta, men jeg har en idé, der inde i mit hoved stadig er under udvikling :o) Mønsteret til fuglene findes her. Jeg har blot undladt, at ligge den øverste mønsterdel til fold, således det er muligt at sy et fint bånd i til ophængning.


Jane er ligesom jeg selv 1. gang mor. Så da jeg rendte over bogen "Hvor lagde jeg babyen?" af Julia Lahme, kunne jeg ikke lade være med at købe den til hende :o) Til sidst skal den lille prinsesse have 3 hæklede suttekæder. Jeg har udviklet modellen lidt, så den nu har knap i begge ender, hvilket gør at clipsen kan knappes af og sættes over på en anden suttekæde der fx. passer til tøjet. Joh joh, ingen stilforvirring selvom man kun er 1½ måned gammel ;o)

3 kommentarer:

 1. Hej Anette

  Skønt sengetøj.. Ja gaven i særdeleshed er et hit.. Du er fuld af gode idéer...

  Tjek lige min Christmas Give away...

  Lone

  SvarSlet
 2. Hej Anette

  Jeg er også helt syg med det stof:)
  Og hvor er det fint sammen med det prikkede!
  Kram

  SvarSlet
 3. Hej Lone.

  Tak. Idéerne springer vidst ud af det topinspirende blogland :o) Skal da selvfølgelig forbi din give away, for Asta passer gerne flere af dine dyr ;o)
  Knus Anette.

  Hej Rikke.
  Det er SÅ fint det stof, og så er det lækker lækker blødt. Helt perfekt til formålet :o)
  Knus Anette

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)