mandag den 14. december 2009

Har været på stoffer i dag.

Det blir til meget lidt bloggeri for tiden. Dagene går bare derudaf, gad vide om der er kommet et ekstra gear ???
Det er ikke fordi vi stresser rundt eller Asta ikke sover om natten. Rent faktisk fortjener hun stor stor ros. Hun har nu i godt en uge sovet fra ca. 22 til 06 - 07 om morgenen. 4 mdr gammel, sådan min pige :o) Hun er glad, godt tilpas og stor trives, hvor er det bare dejligt :o) Her i aften grinede hun for første gang, sådan rigtig med lyd. Hvor var det bare sødt. Far Keld er bare så sjov når han hopper og springer rundt. Han er fantastisk :o)
I dag var Asta til julehygge hos mormor, mens Mutti her kørte en tur i Stof og Stil for at tage "lidt" stoffer ;o) Uh blev da bare nødt til lige at købe en ½ m der og ½ m der :o) Det er jo super fedt at købe stof til kommende Asta dress, når der ikke skal så meget til :o) Nu gælder det bare at få ryddet det sidste op i hobbyrummet, så jeg kan give den gas deroppe :o)
Ellers fordriver jeg den smule nørkletid der er, med at hækle Karen Klarbæks Dannebrog. Det er blevet til lidt julefrokost-værtindegaver :o)

Er der forresten nogen af jer i blog-land der ved hvordan sætter billeder op sådan flere i et, som jeg har set nogle gøre herinde ???2 kommentarer:

 1. Sikke en eksemplarisk datter !
  Og godt du bare trives med livet :-)

  SvarSlet
 2. Hvis du vil lave en collage kan du bruge Picnik.com (http://www.picnik.com/), det er lige til at gå til. Du kan også bruge Photoscape (http://www.photoscape.org/ps/main/download.php) som du skal downloade. Det er gratis og har massevis af muligheder, men jeg synes Picnik er bedre til at redigerer billeder.

  God fornøjelse. Du er ikke til at stoppe når du først er gået igang.

  God

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)