torsdag den 28. oktober 2010

Bloggen og jeg holder 1 års fødselsdag

I dag holder min elskede blog og jeg 1 års fødselsdag. Lige på klokkeslettet for dette indlæg er det 1 år siden jeg udgav mit første indlæg på "Glaphuset". Og hvilket år.....

For en måned siden var jeg til en god venindes 40 års fødselsdag. Jeg kommer til, at sidde ved siden af en pige som var jævnalderende med mig og 1. gangs mor. Vi snakker om alt muligt, guldklumperne, vores nye rolle, barsel og meget mere. På et tidspunkt spørg hun mig hvordan jeg har brugt min barsel ???

Jeg begynder at fortælle om min kreative side. Jeg fortæller om bloggen, pludselig løber det helt af med mig :o) For jeg er SÅ betaget, inspireret, målløs, glad i låget over den fantastiske verden der er blevet en stor del af mig. Det lyder nok en anelse vildt for "ikke-kreabloggere" at læse, jeg under ingen omstændigheder vil undvære den. Men jeg er blevet afhængig. Den søde pige jeg snakker med siger pludselig: "Anette, det lyder som om, du har fået foræret en helt ny dimenssion i dit liv". Og det er da lige netop det jeg har...... :o)

Jeg har ikke på noget tidspunkt været SÅ produktiv og haft SÅ uendelig mange idéer i hovedet, at jeg er lige ved at boble over :o) Jeg har på det år fået masser af nye veninder, som jeg kun har mødt få af, face to face, men sammen har vi en passion for at dele, inspirere og glæde hinanden. Det er da fantastisk :o) Tænk at familie, venner, 116 faste læsere og en masse flere kigger forbi "Glaphuset". Jeg kan ikke få hænderne ned :o))

Jeg bliver til sidst nødt til at linke til søde søde Trine der har bloggen "En Søhest" . For det er hendes "skyld", at jeg nogensinde kom til at blogge. 1000-1000 tak kære Trine :o) You are beautiful says Hugo ;o)

Tak til alle der læser med, varme hilsner fra Glaphuset.
Anette

P.S. Er der nogen der ved, hvordan man laver backup af sin blog ??? Tænk hvis der skete et aller andet og det sidste års blogliv forsvandt....... :o/

15 kommentarer:

 1. Stort tillykke! Ja det er så hyggelig med blog men alle forstår ikke helt....
  Søde sager du laver, kan meget godt lide din 'pimpede' cykel :)

  SvarSlet
 2. Tillykke med det første år :-)

  SvarSlet
 3. Hvor er du sød Lunde - og tillykke! Det er bare så dejligt at høre hvor meget du sætter pris på blogverdenen. Jeg kan helt klart følge dig. Det er så berigende og skønt, at der findes sådan et dejligt kreativt univers!

  SvarSlet
 4. HipHipHurraaa. Og stort tillykke med 1-året!

  SvarSlet
 5. Stort tillykke med den runde blogdag :) Det er altid en fornøjelse at læse med hos dig :)

  SvarSlet
 6. Tillykke med "fødselsdagen". Og du er bestemt ikke den eneste, der bliver møg-afhængig af alt det krea :-D...Så gi'r hun nok en lille en, en lille en... ;-)

  SvarSlet
 7. Tillykke med mærkedagen :) Glæder mig til at se, hvad du finder på indtil vi skal fejre 2-års dagen :)

  Kh Dorte

  SvarSlet
 8. Hurra, hurra, Hurra!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Det er så dejligt.. Jeg er en af dem som er blevet beriget af at lære dig at kende.. så tak for det...

  glæder mig altid til at se hvad du laver...

  Lone

  SvarSlet
 9. Tillykke med "fødselsdagen". Jeg kan helt tilslutte mig din begejstring. Jeg har det på samme måde.

  God aften.

  Kh Randi

  SvarSlet
 10. STORT tillykke Anette, det er da en stor dag:)
  Jeg glæder mig til fortsat at følge dig her på bloggen:)
  Kram

  SvarSlet
 11. Stort tillykke med blogfødselsdagen, jeg kan kun dele din begejstring hvad angår bloggerri.
  Det er dejligt at følge med på din blog, jeg glædre mig til endnu et år.

  SvarSlet
 12. Tillykke med 1 års dagen.
  Jeg er helt enig med dig og alle de andre vedr. blogverdenen.
  Hurra!

  SvarSlet
 13. TILLYKKE! Er helt enig ift hvad man får ud af at blogge, det er fantastisk. Og så får man endda lidt kontakt med gamle veninder. Ikke dårligt. ;-)
  Jeg ELSKER at følge din blog, du er helt vildt kreativ, og så ovenikøbet rigtig god til det. SKØNT!

  SvarSlet
 14. Hej Anette
  Tænk at naboen så tæt på også er blogger. Jeg har slet ikke kendskab til alt det kreative du laver.
  Hvor har du syet meget flot til Asta, jeg vil osgå genoptage syningen, når jeg får børnebørn, lige nu gælder det strikningen.
  Hilsen Bodil

  SvarSlet
 15. Kære Alle.

  Hold da op, blir da helt varm indeni af alle jeres søde fødselsdagshilsner :o) 1000 tak for hver og en :o) Jeg kan ikke vente med, at tage hul på det næste blog-år fornemmer allerede nu, at det blir forrygende :o)

  I´m with Leia: Jeg elsker også min cykel og særligt når folk kaster et smil af sig, når de ser den :o)

  Miri: Tak søde Miri og tak for dine mange og trofaste kommentarer herinde hos mig :o)

  Trine: Blogglæden er større end KÆMPE stor ;o) Tak for indvielsen af et fantastisk kreativt univers :o) Lunde.

  Frk. Hverdag: Tak så myke ;o)

  Trine: Tak og ditto til dig og Hjemme hos Clemme :o)

  Randi: Afhængig af pommern til, det er fantastisk. Skal nok gi en lille sjus når bloggen runder sit første 2-cifret år :o)

  Dorte: Tak, tjaa hvad mon der dukker op af skøre påfund, det må tiden vise :o)

  Lone: SÅ mange gange i lige måde. Du er min eneste blogfælle som jeg ikke har kendt i forvejen, som jeg har mødt live. Og hvilket møde :o) Håber vi snart ses igen. Knus

  Randi: Tak, skønt at høre det ikke kun er mig der er totalt solgt til bloglandia :o)

  Rikke: Tak sødeste Rikke, jeg kan "kun" sige rigtig mange gange i lige måde.

  Josefine: Tak skal du ha´ glæden er gengældt :o)

  Karina: Tak for hilsnen, bare man da ikke "kommer så langt ud" i det her bloggeri, at nogen kunne finde på at sende en på afvænning ;o)

  Lea: Taaaak søde Lea. Blogland har været en ren winwin for os to :o) Jeg glæder mig SÅ voldsomt towligt over, at vi to har genfundet hinanden. Det er til glæde og masser af inspiration for os begge. Tak for dine alt for flotte rosende ord, du er guld værd :o) Lunde.

  Bodil: Arj det var dog sjovt Bodil :o) Så tæt på rent geografisk, men også i blogland ;o) Jeg er vidst arveligt "belastet" hvis man kan kalde det det mht. at være kreativ ;o) Men synes det er en ganske rar "belastning" jeg lever med :o) Jeg er rigtig kommet igang med, at sy igen efter Asta er kommet til, det er SÅ sjovt og skønt at komme hende i hjemmesyet tøj. Det er bare ærgerligt, at kjoler er så upraktiske at kravle i, men hun begynder vel at gå på et tidspunkt ;o) Jeg vil da lige en tur forbi dig herinde i cyperspace, for at se hvad du har gang i af spændende ting :o) God weekend nabo :o)

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)