lørdag den 17. juli 2010

Så vender bamse kajaken

Her ser I intet mindre end en kajaksele. Ikke til kajaken, men til barnevognen ;o) Det var egentlig noget af et projekt at sy den. For jeg har tegnet den af fra min barndomskajaksele, som min mormor for 30 år siden tegnede af efter en originalsele. Jeg sendte hende mange varme tanker, da jeg sad med mønsterpapir og jeg skal komme efter dig.

Jeg har syet den i noget stof jeg havde liggende, aflagt stof fra TripTrap der nok har været tænkt til havehynder. Jeg siger jer, det er en kraftig sag, perfekt til formålet. Mønsteret er sådan, at der er ekstra stof i rykken så barnet både kan sidde op og ligge ned. Lynlåsen er syet i, så den skal lynes oppe fra og ned, i bunden har jeg sat en trykknap, så skulle der være taget de nødvendige forholdsregler for den lille godte udbryder :o)


Den gamle sele var lavet med bindebånd til at fæstne med i barnevognsbunden, men der var tydelige "ar" i form af lapper og en symaskine der gang på gang har repareret fordi udbryderen vandt. Derfor har jeg sat små kroge i 6 steder og selvfølgelig syet godt fast :o)
Pt. holder kajakselen sommerferie, for her i varmen er den for varm for godten at sove i. Jeg synes den er genial på den måde at hun nærmest ligger inde i en pose, og derved ikke blir kold på kroppen og benene. Den holder gør den :o)
Nåh ja, så er det jo min første bamse der sidder model :o) Han er kommet frem af sit skjul, efter godten er kommet til verden :o)

19 kommentarer:

 1. Den oser af godt håndværk og kram :-)

  SvarSlet
 2. Bøjer mig endnu engang i støvet!! Du er så sy-sej at det gør helt ondt!

  SvarSlet
 3. Hej Anette..

  Du er for go med den symaskine.. Og så i varmen.. py ha...

  Jeg har givet dig en award, håber du vil modtage den.... '

  Lone

  SvarSlet
 4. Hold op hvor er du god Anette!
  Faktisk har jeg for nylig med lys og lygte søgt efter en kajakpose til Frida fordi hun er en lille bavian i barnevognen, ikke engang barnevognsselen kan holde hende liggende på ryggen, hun vrider sig indtil hun kommer om på maven. Og hun kan ikke falde i søvn på maven. En veninde anbefalede mig en kajakpose, men de er jo umulige at støve op i dag.
  Jeg var også ude i om jeg skulle sy en selv, men jeg kan høre på dig, at det ikke sådan er lige til!
  Tak for dit råd vedrørende hækling, jeg har købt garn og fortsætter derud af:)
  Kh

  SvarSlet
 5. Hej Miri.
  Følte mig også en anelse håndværksagtig da jeg syede den ;o)
  Anette

  Hej Trine.
  Amen amen amen, nu tåler jeg ikke mere sy ros fra din side ;o) og det går da slet ikke at du får ondt :o))
  Lunde

  Hej Lone.
  Arh det er en månedstid siden jeg syede den, så kan ikke prale af, at jeg kan holde varmen ud, mens jeg sidder ved symaskinen ;o)
  Jeg vil selvfølgelig gerne modtage awarden :o) Men vil tage mig ordentlig tid til at svare den, så der går måske lidt tid ;o)
  Anette

  Hej Rikke.
  1000 tak for din søde ros.
  Jeg har egentlig heller aldrig set kajakseler solgt nogle steder. Den er ikke totalt umulig at sy, når først mønsteret er tegnet af. Og det har jeg jo liggende hvis det er du har mod på det ???
  Godt du kunne bruge hæklerådet, holder lidt øje med dig, og det ser jo ud til at gå forrygende :o) Hvor er det fedt Rikke :o) Forsat god hæklelyst.
  Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej;) hvis du vil må du meget meget gerne sende mønster til mig?
   Sandedra@hotmail.com

   Slet
 6. Er det en du kan sy på bestilling? Hvis man betaler for den selvfølgelig?

  Mvh.
  Louise

  SvarSlet
 7. Hej Louise.

  Uh har først lige set din hilsen..... Jeg må desværre melde pas på sybestilliger. Jeg har aldrig rigtig gjort meget i at sy for folk. Og med job start lige om hjørnet er tiden desværre knap :o( Håber du hitter en et andet sted.

  KH Anette

  SvarSlet
 8. Hej Anette.
  Super flot kajakpose, du har syet. Jeg syede selv en til min datter i 1979. Men den er givet væk for længst og mønstret smidt væk, øv. Nu leder jeg efter én til mit barnebarn og fandt under min søgning frem til dig. Er det muligt, at jeg kan låne mønstret, så vil jeg bliver meget glad. Venlig hilsen jette

  SvarSlet
 9. Her igen Anette.
  Nå jeg fik ikke skrevet min e-mail i ovenstående kommentar til dig. Hvis jeg kunne være så heldig, at låne mønstret så kan du kontakte mig: freja2217@hotmail.com Venlig hilsen Jette Bjørnstrup

  SvarSlet
 10. Hej Anette.
  Har simpelthen ledt og ledt efter et mønster til sådan en kajakpose. min mor ryddede desværre op og kom til at smide hendes mønster væk :( er det et mønster du evt. vil sælge?
  mvh Ditte

  SvarSlet
 11. har du et nummer man kan kontakte dig på ?? Jeg er fys i en institution og vi vil gerne have sådan en kajakpose !! Jeg kan kontaktes på 6130-0938. Hilsen Nina-Maria

  SvarSlet
 12. Super flot kajakpose. Jeg har lige købt en brugt og planer om at kopiere. God idé med øskner istedet for bindebånd ;) Venligst Helle

  SvarSlet
 13. Hej
  Kan man købe mønstret for har ledt vidt og bredt efter en til min datter. Jeg ved man kan få babysam til at få dem hjem fra deres institutions katalog men de koster jo så også 800 kr :(
  hvis du vil sælge mønstret så kontakt mig venligst på rikke_nielsen@live.dk eller 20664162
  Ps: det er så flot det du laver og har lige givet mig i kast med uldposen :D

  SvarSlet
 14. Hejsa
  Vil også høre om du sælger/sender mønster til kajakpose? :-)
  mvh
  Bente (mor til en søn på 10 mdr der KUN vil ligge på maven i sin barnevogn ;-)
  bentesander@hotmail.com

  SvarSlet
 15. Hejsa

  Jeg vil tilslutte mig koret og høre om man mske er så heldig at du vil sende/sælge mønster? (bentesander@hotmail.com) mvh Bente (mor til en søn på 10 mdr der kun vil sove på maven ;-l)

  SvarSlet
 16. Kan man købe dit mønster til kajakselen. Syende en da mine børne var små, Vil nu gerne sy til mit barnebarn, men har desværre mistet mønsteret og kan ikke finde det nogen steder.min mail er mkno56@gmail.com

  SvarSlet
 17. Hej.

  Hvis du stadig har mønstret er jeg meget interesseret.

  Kontakt mig gerne på mail Lizette.m.v.pedersen@gmail.com

  Mvh Lizette

  SvarSlet
 18. Hej.

  Hvis du stadig har mønstret er jeg meget interesseret.

  Kontakt mig gerne på mail Lizette.m.v.pedersen@gmail.com

  Mvh Lizette

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)