torsdag den 16. september 2010

Hæklehus til bla. mine Clovere


I tirsdags lavede jeg dette indlæg om mine nyindkøbte Clover hæklenåle. Indtil i dag har min efterhånden store samling af hæklenåle boet i et krus, men nu blev pladsen for trang. Endvidere har jeg til tider ikke kunnet finde mine hæklenåle, fordi de har været strandet i et projekt et eller andet sted. Nu skulle det være slut skulle det. Jeg er et systematisk rodehoved, så der måtte et system til :)


Stærkt inspireret af Sarah der har bloggen "Dandylion" har jeg udviklet et hæklehus. Jeg har syet det af bla. rester af firkanter fra mit trækvognstranformationsprojekt. Så er det foret og hvert "rum" er syet i forskellige stoffer.


Jeg eeeeelsker mit hæklehus. Synes det er SÅ praktisk at have system i rodet. Der er også blevet plads til lineal, saks og stoppenåle. Systemeriet greb dog lidt om sig, for alle mine runde hæklenåle er blevet dymoniseret med str. nr. så de er lige til at gå til. HERLIGT :)

15 kommentarer:

 1. Aj hvor et lækkert hæklehus ;0)Så har du styr på dem.

  SvarSlet
 2. Julie: Tak :) Lækre Clover-nåle bør have et lækkert hus at bo i ;o)

  Trine: System i rodet er noget der funker.

  Frk. Hverdag: Du må da selv igang :) Anbefales varmt herfra af mig nålene.

  SvarSlet
 3. Ej hvor er det bare fint. Og super praktisk!!! Har selv en hel masse hæklenåle jeg har fået foræret, men lige nu er de bare i en pose. :-( Kan man måske bytte eller købe en af dig? ;-) Jeg er virkelig ikke særlig god til at sy...

  SvarSlet
 4. Hvor er det flot. Dejligt med styr på rodet.
  Kh. Malene

  SvarSlet
 5. Hej hov her er din jakke af cykel slanger, du havde ikke skrevet forkert, jeg er dybt imponeret. og det er jeg også af din farvestrålende cykelgejl
  stine:))))

  SvarSlet
 6. Hej Anette - smukt, smukt, smukt med lækkert ovenpå! Ville ønske jeg hæklede (altså jeg er sådan en cand. mag. i hækling: Kan mageligt - gider bare ikke!!!) - så sku jeg osse ha sådan et til mine hæklenåle (som jeg aldrig kan huske hvor jeg har lagt...)
  A propos den rustne ost: jeg tror faktisk selv Performers House kalder den dét - syns jeg læste det et eller andet sted i deres materiale... Det er slet ikke nogen mørk og undelukket ost, men super-lækre lidt industrielle lokaler. Ammenam, sir jeg bare! Go dag fra Lisbeth

  SvarSlet
 7. Wau!! Flot lavet - det er du skrap til - det der med at sy små lapper sammen, og vupti har du et lille mesterværk!
  Ha' en rigtig dejlig weekend!

  SvarSlet
 8. Jeg blir glad over å se dine arbeider. De er så "stoffelige". Herlig!

  SvarSlet
 9. Sikke et skønt hækleskur! (Det hedder det altså i mit univers!). Dejlige farver - du har vist et rigtig godt udvalg af forskellige stoffer... Hmnn... Bare det var mig!
  God week-end!
  Kh. LisBeth.

  SvarSlet
 10. Lea: Tak, hvor er du sød :o) Så kom der ski styr nålene er i huset. Jeg er lidt krea-ego, på den måde at jeg ikke laver ting på bestilling. Jeg har simpelthen en milliard projekter inde i hovedet som ind imellem er ved at brænde inde, i min iver efter at komme ud. Derfor kan jeg desværre ikke opfylde dit ønske om at sy et hæklehus til dig.... :o( Håber du kan tilgive mig ??? Men men men, der er håb forude, for Sarah der har bloggen Dandylion, laver hæklehuse hun sælger. Du får linket her: http://missdandylion.blogspot.com/p/hkle-huse.html

  Stine: Tak tak til både hus og jakke. Jeg siger dig den jakke var noget af et projekt. Hold op den var ved at give grå hår. Men min tålmodighed overlevede da heldigvis, så jakken blev færdig :o)

  Malene: Tak Malene, jeg eeeelsker at "få styr på" sagerne. Det blir mere udtalt, ligner hvis min mor mere og mere :o))

  Lisbeth: Hi hi hi, du kan altså noget med ord Lisbeth, men du er jo også dk-lærer ik ??? :o)) Tak for hus-ros :o) Jeg skal vidst dumpe ind i den rustne ost en dag, for at overbevises om at den er SÅ fantastisk indeni som du beskriver :o)) FEDT at blive SÅ surpriced :o)

  Hmmm, en totalt ulykke datter, må smutte. Svare lige jer andre snarest.

  Kh Anette

  SvarSlet
 11. Så er jeg tilbage igen ;o)

  Mette: Tak skal du há søde Mette. Mine elskede- og nyerhverede Clovere måtte da have et skønt hjem :o) Jeg er MEGET glad for dem :o)

  Velkommen til min kreative verden: Hyggeligt du kigger forbi, tak for din søde kommentar :o) Dejligt at hører der også er andre synes om de ting jeg får lavet :o)

  Lisbeth: Hi hi, hækleskur, fremover skal det da også hedde det her hos mig :o))) Når man nu er udstyrs-krea-man så raver man alverdens stoffer til sig. Og så er Patchwork jo bare et helt fantastisk oplagt til at rodde stofresterne igennem :o) Tror jeg kunne lave de første 100 tæpper, for så at konstatere at bunkerne med stoffer kun var blevet få tommer lavere ;o) Sådan er det bare, kan ikke få nok :o)

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)