fredag den 2. juli 2010

Jeg har fået en dom :o(

Jeg har ikke kørt for stærkt eller lavet indbrud ved naboen.
Dommen gælder mine skuldre, nakke og ryg..... Det har været rigtig skidt med mine skuldre osv den sidste månedstid. I onsdags havde jeg en tid ved min fysioterapeut. Da jeg en halv time senere gik derfra, var det med akupunkturnål i ørene og en dom om at holde nørklepause :o(

ALT nørkleri blev der sagt.....

Nøøøj hvor er jeg rastløs, det var dog helt utroligt. Hvad i alverden skal jeg lave ???


Nå, men æblesættet her er nu ikke fordi, jeg allerede har brudt "reglerne" :o) Jeg har syet det til godten. Spencerne er selvfølgelig Elsebeth Gynther design :o) Og bukserne i det tidl. omtalte Meedom design. Jeg har længe haft kig på det fine fine æblestof. Og tænk sig..... Til min tøsefæjst fik jeg af søde Ida en lækker lækker kurv med bla. æblestoffet, gavekort mm. Jeg kunne næsten ikke vente med at få saksen i æblerne og videre i symaskinen.Stoffet var ikke helt langt nok til, at spencerne kunne være der i fuld længde, så jeg brugte de grønne rester fra godtens EG-dagpleje taske. Jeg er lidt i tvivl om, hvad hun skal have indeunder spenceren. Jeg har fundet en lyserød bomuldsbluse, som I ser her, men gode idéer modtages gerne :o)


Nå ja, så er jeg også af gode grunde sat i stå med mit P-projekt..... Øv :o( Har ellers sådan glædet mig til, at vise jer hvad det skal bruges til. Men det får forhåbentlig snart lov at skride videre fra, hvor det er strandet.


Og så skal jeg da lige vise min sidste nyerhvervelse til P-projekter. Et læderpatchworkfingerbøl. SÅDAN, så blir det ikke bedre :o) Det passer perfekt på fingeren, som heller ikke koger over ligesom i dem af metal. GENIALT :o) Hvad der også er genialt, er stedet, jeg har købt det. Hos Hanne der har en patchworkbiks ikke ret langt fra hvor vi bor. Jeg anede ikke, hun eksisterede før forleden, hvor jeg surfede rundt på nettet. Hun har de fineste stoffer, som jeg kan se mange mange flere muligheder i end blot patchwork. Hun sælger også på nettet så kig da lige et smut forbi Hanne.
Det piner mig grænseløst, at jeg er sat i stå, men jeg blir seriøst nød til at tage det alvorligt. Så det kan godt være sommeren blir lidt stille herinde på bloggen. Meeeen rigtig god sommer til jer alle. Vejret er skønt, livet er herligt, ud i den danske sommer, her kommer vi :o) Og så er den dom jo heller ikke værre end at det må have sin tid :o)
Varme solskinshilsner Anette

11 kommentarer:

 1. Øv ! Det bliver svært for dig, men du må være godt til at lytte efter, hvad din fys siger!

  SvarSlet
 2. ØV. Jeg føler med dig. Jeg har selv holdt 6 måneders nørklepause for nylig og jeg er stadig på stærkt nedsat dosis pga overbelastede arme. Det er IKKE sjovt - jeg var meget af tiden helt desperat. Jeg har MEGET gode erfaringer med Body Self Development. Du kunne måske tjekke det ud...

  God weekend.

  Kh Rikke

  SvarSlet
 3. Øv hvor irriterende, men på den anden side hvis en pause kan gavne og smerter forsvinde så er det nok det værd. Rigtig flot sæt du har syet! Også rigtig god sommer til dig og familien.
  Kh Anja

  SvarSlet
 4. Hej Anette :-)

  God bedring!

  Og rigtig flot sæt.

  K.H June

  SvarSlet
 5. Ej hvor er det surt - kan godt forstå din rastløshed :( Jeg ville have det lige sådan hvis ikke jeg kunne have en blyant i hånden *SUK*
  Håber det hele arter sig og du snart kan få lov igen! ;)
  Sørme smart fingerbål! :D

  SvarSlet
 6. Du laver simpelthen det fineste tøj! Gid jeg også kunne sy så fint...
  Det er godt nok surt med din dom. Håber snart det er i orden igen. Men heldigvis er det sommer og skønt vejr så man kan være lidt mere ude. Det havde nok været rigtig slemt hvis det var om vinteren og man bare skulle sidde inde og "glo ud af vinduet"...
  God bedring.

  SvarSlet
 7. AAAARRRGGN, sikke en dom at få :( Men okay, du kommer nok hurtigere igang igen, hvis du respekterer det, og giver dig selv totalt ro. Som altid en skøn skøn kreation du har lavet :)

  SvarSlet
 8. Åhh nej dog Anette, det er da bare for surt! Håber du hurtigt er klar til syslerierne igen.
  Sikke (endnu) et lækkert sæt til Asta:) Hun må være evig smart i tøjet den lille Asta!

  SvarSlet
 9. Dygtige, dygtige Lunde. Du er min krea-helt!!!

  Åh nej, sikke en hård dom!! Jeg gruer hver gang jeg skal til undersøgelse for sådan en dom. Men kjære Lunde, nu får du mulighed for at nyde den sidste del af din barsel med Asta uden en masse andre ting, der flagrer i baggrunden, også selv om det er gode krea-ting... ;-)
  Men rastløs kan jeg nu godt forstå du er.
  Ultra GOD BEDRING!!!
  Hils familien mange gange!!
  KNUS

  SvarSlet
 10. Hej Anette

  Har du set jeg har skrevet til dig ang. platterne...

  Fantastisk sødt tøj.. Du er nu skrap.. Du får da også noget fra hånden, til trods...

  Lone

  SvarSlet
 11. Hej Miri.
  Ja, der skal lyttes SÅ godt efter kan du tro.
  Anette

  Hej Rikke.
  Åh skønt med en der ved hvad jeg er midt i. Jeg har endnu ikke fået tjekken dit tip ud, men det er da helt sikkert noget jeg vil gøre. Er næsten klar til at prøve hvad som helst ;o)
  Anette

  Hej Anja.
  Det må jo have sin tid det skidteras. Skøn polterabend du havde, har desværre ikke lige nået at smide en kommentar til dit indlæg :o/ Glæææder mig til at se dig i kjolen :o)
  Anette

  Hej June.
  Tak skal du ha´ :o)
  Anette

  Hej Helle.
  Pyyyh, det må ALDRIG sket for dig og din blyant..... Det ville være et stort tab for mig ikke have dine skønne downloads. Jepp, det fingerbøl holder for vildt :o)
  Anette

  Hej Trine/Clemme
  Ja AAAAARGH er vidst det helt rigtige udtryk at bruge. Det er nnoget pokkers noget, men det er forhåbentlig ikke noget der vare forevigt.
  Tak for æble-ros :o)
  Anette

  Hej Rikke.
  Hi hi, ja har da rigtig fået blod på tanden igen med at sy :o) Det er super sjovt når der er en lille godte der gladeligt har det på :o) Tænk hvis hun dag blir så stor og ikke gider have morens kreationer på ??? Så må jeg jo finde et andet offer :o)
  Kigger MEGET snart "forbi" Prikke, det lover jeg :o)
  Anette

  Hej søde Trine Søhest.
  Ja, nu skal jeg jo heller ikke gøre den dom værre end den er. Jeg har faktisk tænkt på din kommentar her flere gange. Jeg har jo nemlig den dejligste godte at være sammen med de sidste par uger inden hun meget meget snart skal i dagpleje. Pyyyh, altså den tid den flyver da bare for sindsygt afsted.....
  Hils Vingummien og J, håber snart vi ses alle 6.
  Tonsvis af kram til søde du.
  Lunde

  Hej Lone.
  Håber platte-mailen er fløjet igennem til dig :o) Tak for roser :o)
  Anette

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)