søndag den 20. juni 2010

En godte i lilla Meedom design.

Godten Asta blev lige beriget med et lilla sæt tøj kreeret af Mutti. Blusen er med raglanærmer, hvilket er første gang jeg har syet. Jeg synes det gir en sjov effekt, når der vælges stof med 2 forskellige prints. Blusen er med stolpelukning, knappet med en fin voksknap. Kantet med skråbånd i halshul og forneden. Bukserne er syet i babyfløjl med prikker. Mere er der vidst ikke at sige om det sæt tøj :o)


Og dog... Mønstrene er fra bogen her. Den er anbefalelsesværdig for nybegyndere. Mønstrene er let tilgængelige og kan varieres i det uendelige. Bogen er fra forlaget Vingefang og kan købes her. Der findes 2 efterfølgende bøger i større str. Prøv det, prøv det, prøv det ;o)

6 kommentarer:

 1. Hvor er det fint. Skønne mønstre! Gid jeg kunne sy, men det har jeg ikke rigtig tålmodighed til... desværre...

  SvarSlet
 2. Altså Anette

  Du fører dig frem.. Lige for tiden bliver det mest til havearbejde for mig.. Glæder mig til at det skal blive til symaskine og hæklenår igen... Måske i ferien..

  Lone

  SvarSlet
 3. Rigtig sødt sæt! Jeg er som nybegynder i syningen også vild med den bog. Og endnu mere vild med lilla, så perfekte sæt efter min smag ;)

  SvarSlet
 4. Jeg har sagt det før og nu siger jeg det igen: Lunde du er så sej!!!!

  SvarSlet
 5. Hej Lea.
  Arh kan det virkelig passe du ikke har tålmodighed til det ??? Du har da syet den fineste slange til Sofie :o) Jeg kan nu også finde ting hvor min tålmodighed slipper op. Heldigvis har vi hver vores stærke og svage sider :o)
  Knus Lunde

  Hej Lone.
  Ja pas lige på her kommer jeg ;o) Arj, tror det er lidt småpanik over at barslen er til at se en ende på. Dermed ryger også den gode kreatid :o( Så nu skal der gives gas på den front :o) At være i haven er ski også dejligt. Bare vent til vi ikke længere er ejere af en pløjemark, så finder man nok mig samme sted som dig :o)
  Anette

  Hej Louise.
  Taaak skal du ha´ :o) Jeg havde faktisk meget lidt fidus til bogen i starten. Den var næsten for ligetil til mig. Men efter koden er knækket, så går det jo derudaf :o) Den simpelthen SÅ ligetil at det næsten ikk er til at fatte :o) Jeg har også en svaghed for lilla ;o)
  Anette.

  Søde Trine.
  Altså altså, hvor er du sød :o) Du er tilgengæld den sejeste strikker jeg kender :o)
  Lunde

  SvarSlet
 6. Hej Anette....

  Min mail er gået ned.. Ved da ikke lige hvorfor.. Det må manden sørge for..

  En lang historie kort.... Platterne jeg har til salg.. Røg ikke til Norge.. Af flere grunde. Hun er ked af det, men de laver ikke forsikring m.m. der til..
  Desuden blev de for dyre..

  Er du stadig interesseret... så gi lyd så er der en mulighed..

  Lone

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)