søndag den 11. marts 2012

Yarnfreak og en lillebitte undertrøje.

Så er barslen slået igang, så der måtte kreashoppes :o) Jeg har længe gerne villet prøve det der Zpaghetti-garn, og det forhandler de hos Yarnfreak. Jeg følger med på de to skønne hækleres blogge, nu var det tid til at prøve der biks. Jeg har købt 2 ruller lilla Zpaghetti, nu skal jeg blot have fundet et fint doilie mønster og så igang :o) Det blev også til 2 lækre mønstre på henholdsvis en clutch og en skøn hue. Jeg har også længe gerne villet have Kauni på nålen, så det blev også til et par nøgler af det.


Kauni´en har jeg brugt til denne lillebitte undertrøje/vest. Mønsteret er fra Sidsel Sangilds "Blødt til Baby". Den har været nem at hækle, er dog lidt skeptisk overfor Kauni til undertrøjer, for det er ret stift og kradser i det. Så den er nok mere anvendelig som en lille vest, hvor der kommes en body eller en bluse under. Men hvor er det dog fedt at få fingerne i nye garner og projekter :o)

6 kommentarer:

 1. Sød lille vest! Og LÆKRE ting fra den skønne garnbiks. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lea. Glæder mig også til at prøve det hele. Du har ret lækre lækre garnbiks ;o)

   Slet
 2. Sikke en sød vest Anette:)Jeg går ud fra, at den er til den kommende lille ny??

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Rikke :o) Jepp, den er til Tvebak-pigen derinde :o)

   Slet
 3. Jeg kan se, at du er en af dem, der har været faldet ud af min blogliste, men nu dukkede du heldigvis op igen.
  Hvor er det en fin quiltet jakke, du har syet, ligesom forklædet, du er bare god til de kantebånd og du får lige prikkeen over i'et med dine knapper på jakken.
  Jeg har også læst, at mange er glade for kauni-garnet og havde tænkt mig at prøve det, men da jeg mærkede på det, synes jeg det var hårdt og krads, så jeg valgte noget andet, men en sød vest, du har fået ud af det.
  Jeg går og overvejer, om jeg skal forsøge mig med en bademåtte i spaghettigarn, men jeg er noget itvivl om, det er det ideele, for sådan en måtte skal jo helst kan tørre ret hurtigt - spændt på at se, hvad du får ud af dit lilla spaghetti :-)
  Dejligt tidspunkt at gå på basel og såmænd også at føde her i forårsmånederne.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror altså også der nogle der er forsvundet fra min blogliste..... Så er det lige at hitte dem igen.
   Tak for dine roser :o) Jepp, det går ret godt med skråbåndet og fine knapper er jo altid prikken over i´et :o)
   Jeg vil give dig ret med Kauni, det er meget hårdt og krads i det. Tror også det er mest anvendeligt til tekstiler som fx. tæpper eller sådan noget.
   Jeg tænker også et tæppe/måtte. Men tror du har ret, det er ikke en hurtigtørrende en af slagsen at lave den i Zpaghetti. Så skal su lave den i muresnor, det har jeg gjort, den tørre lynhurtigt ;o) Efterhånden kan man få muresnor i andre farver end neon :o)
   Det er et skønt tidspunkt at gå på barsel og tillige slippe for at være højgravid henover en varm sommer :o) Jeg klager bestemt heller ikke :o)

   Slet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)