søndag den 18. marts 2012

Rastløs hækling blev til et sjal.

Nogen vil nok synes man er en ret så rastløs hækler når man som jeg, begynder at hækle et sjal som det her til sin 2½ årige datter, blot at få noget nørkleri i hænderne..... Ikke desto mindre er det tilfældet ;o)


Jeg havde 3 nøgler billig strømpegarn liggende, med dem og det sjove mønster på sjalet her, hæklede jeg løs nogle aftener. Det er sjovt at hækle fordi hver række er forskellig. Det kræver selvfølgelig opskriften er inden for rækkevidde, men når først koden er knækket så kører det bare derudaf.


Og så er Godten bare den mest taknemmelig 2½ årige, der elsker når hendes mor laver noget til hende :o) Så er det jo med at nyde det, så længe det står på :o)

8 kommentarer:

 1. Hvor fint, og så kan hun rigtig pynte sig :)

  SvarSlet
 2. Der er nok nogen der er gået på barsel, hva! ;-) total produktiv du er! Ej hvor er det bare FINT!!! Og skønt når tøserne er vilde med det man laver til dem. (og det der med bare at gå igang med noget for at have noget at lave... Det kender jeg... Derfor er jeg gået i gang med et tæppe! Så er der lidt til laaaaang tid. ;-))

  SvarSlet
  Svar
  1. Jepp på barsel og nu med en blog der arter sig. Det er nok mest det sidste der har sat gang i produktionen igen ;o)
   Jeg elsker at hækle sjalet her, det er virkelig sjov hækling, har hæklet det 4 gange efterhånden. Du skulle prøve det, skulle du :o) Ja, nu skal jeg til at have fundet næste "have-noget-i-hænderne-projekt" og det kan kun gå for langsomt :o) Eller også skal jeg forsætte mit evighedsprojekt hvor jeg slap det..... Det er også noget med en hulens masse lapper :oP

   Slet
 3. Svar
  1. Tak Josefine :o) Jeg synes også det er SÅ fint. Jeg har både hæklet det i tyndere garn, men også tykkere garn. Udtrykket blir vidt forskelligt, fint på hver sin måde :o)

   Slet
 4. Det er så fint - mon ikke Godten bliver glad for at pynte sig med det - jeg lavede et lille sjal til mit barnebarn på 5 her i vinter, det synes hun var rigtig skønt at pynte sig med :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Joh hun er super glad for det, hun ser så sød ud når hun sidder med det over skulderne i sofaen ;o) Dejligt at kunne glæde de små med håndarbejdsglæder :o)

   Slet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)