onsdag den 10. august 2011

Mere Glaplyst indhold

Så er 3 stk puder til godtens toptunede legehus færdige. Beklager den ringe billedekvalitet. Puderne er monteringspuder fra S&S 28x28cm. Jeg har lavet den nemme løsning ved at sy betrækkene helt sammen, så når de skal vaskes er det hele puden der skal i maskinen.


Derudover er det også blevet til en stak børneviskestykker syet med inspiration fra denne gæve blogger :o) Behøver jeg siger, at jeg mildest talt er gået i selvsving over det legehus ;o)

3 kommentarer:

 1. Det bli`r et meget fint legehus:-) Så søde ting du har fundet/lavet til det. Har du møbler til det? Der skulle næsten stå en lille børneslagbænk, hvor legetøjet kan opbevares i:-)

  SvarSlet
 2. Hej Irene.

  Tak for din kommentar :o) Det griber om sig som sædvanligt, når jeg er grebet af noget. I dag har jeg syet gardiner til huset, imens symaskinen ræser derudaf slår det mig pludseligt, at jeg for søren da også må have syet et forklæde ;o) Sådan kan det gå, jeg blir nok aldrig idéløs med ting til det legehus :o) Både ja og nej til møbler, har nogle, men havde tiltænkt dem til, at bo i Glaphuset. Sådan en børneslagbænk er et stort ønske. Fin, praktisk og SÅ sød i et legehus.

  Kh Anette

  SvarSlet
 3. Sikke fint det bliver i legehuset.
  Glæder mig til at følge bloggen i fremtiden ;-)
  Majbritt

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)