søndag den 7. august 2011

Hvidløgstylle og en vinder :o)

Så kom dagen hvor godten fyldte år. Hold da magle mand, det er jo slet slet ikke til at forstå der allerede er gået 2 år..... Ikke desto mindre er hun blevet fejret på behørig vis af familie og venner.


Morten Korch og jeg har i fællesskab lavet vores livs første lagkage. Det blev faktisk lidt af et grin :o)) For da vi nåede til pyntningen var vi hverken indehavere af sprøjtepose eller tylle..... Hurra for min handyman. Indsatsen fra hvidløgspresseren, 1 stk frysepose og en strips. Hø hø resultatet taler vidst for sig selv ;o)

Tilbage til vinderen :o) Den heldige vinder deler pudsigt nok fødselsdag med godten, Randi fra "Mit Pusterum" du er den heldige :o) Tillykke med fødselsdagen og med en doilie hæklet af muresnor :o) Send mig en mail (glaphuset@yahoo.dk) med din adresse, så sender jeg straks doili´en hjem til dig :o)Til slut får I lige et billede af en af de mange solsikker der nu er sprunget ud med tak for jeres deltagelse i min første give away.

7 kommentarer:

 1. Tillykke med godten og ikke mindst til Randi med gevinsten !

  SvarSlet
 2. Tillykke med godten og tusind tak for at jeg vandt :o). Jeg sender dig fluks min adresse .

  Kh Randi ♥

  SvarSlet
 3. Kære Anette!
  Ja meget net-aktivitet har der ikke været fra min side! Vi har simpelthen holdt ferie med stort F! Vi har slappet af og ikke mindst gang i sådan cirka 1000 projekter derhjemme:)
  Først og fremmest stort tillykke med Asta! Ja hvor er det vildt som tiden går! Håber I havde en fantastisk dag, jeg er sikker på, at kagen smagte skønt! Ja der går lige et par måneder så bliver det vores tur til at fejre 2 års fødselsdag:)
  Det er en skøn alder de har nu de kære tøser ikk:) Jeg syns det bliver sjovere og sjovere.
  Stort knus fra Rikke

  SvarSlet
 4. Hej Anette

  Stort tillykke med den store pige :)

  Jo mon ikke jeg har den opskrift liggende et sted, jeg plejer i hvert fald at printe ud, inden jeg kaster mig over et projekt. Det bliver nok ikke lige med det første, at jeg finder den, men jeg lover at holde ekstra godt øje med den :)

  Knus fra Trine

  SvarSlet
 5. Tillykke med godten og tillykke til vinderen.
  Den kage blev da flot.

  SvarSlet
 6. Fletogsjov: Tak siger jeg på godtens vegne ;o)

  Randi: Kuverten ligger klar til postbudet imorgen, så er der muresnor på vej til dig :o)

  Rikke: Ih dejligt at høre fra dig :o) Skønt at høre I har holdt Ferie :o) Jeg har heller ikke været så netaktiv henover sommeren. Arbejde, en KÆMPE have, at holde ukrudtet nogenlunde af veje og ja sommer, sol og hygge :o) Og så kan jeg da alt for godt nikke genkendende til de 1000 projekter, dem har vi godt nok også tonsvis af :o)
  Pigerne har en fantastisk skøn alder lige nu :o) Hold op hvor Asta snakker og forstår SÅ meget. Det er en fornøjelse uden lige at være i hendes selskab :o) Vi havde en skøn dag til hendes fødselsdag, 2 år, utroligt som tiden går :o) Vi skrives ved Rikke, ha´ det godt alle tre.
  Kram Anette.

  Trine: Åh tusind tak for hjælpen. Fremover så printer jeg godt nok også ud HVER gang :o) Og tak for fødselsdagshilsnen til Asta :o)

  Lin: Tak til godten :o) Den havde i hvert fald sjæl den lagkage ;o)

  SvarSlet
 7. Tak for din dejlge kommentar inde på min side.., jeg kan se at du selv har haft gang i patchwork, så kan ikke engang lyve og sige at det ikke tager så lang tid. Det gør det men som du selv ved med din pude så er det resultatet værd..

  Ret sjovt at du er kæreste med "Morten Korch" jeg har selv min egen Morten liggende i sofaen lige nu.. Følger helt sikkert med her inde..

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)