fredag den 13. maj 2011

Måtte liiige lave en til, bare én til ;o)

Jeg er blevet ret så pjattet med den fine vest fra Familie Journalen, måtte simpelthen hækle en til godten i den næste størrelse. Den er hæklet i samme garn som den i det forrige indlæg.

6 kommentarer:

 1. Hej
  Den er bare så fantastisk - jeg vil have lavet et par til mine piger - de er lækre.
  MVH Jette

  SvarSlet
 2. Hej Anette

  Den er bare så fin - vesten. Man bliver sådan lidt små-afhængig af at lave den. Jeg tror jeg har lavet 8 eller 9 efterhånden og overvejer at lave en sommerudgave i bomuld.

  Hvor er det et vildt projekt i har gang i med haven. Overfed og top-lækker sandkasse. Vores er vist på 1½ * 1½ meter...hi hi, men den er heller ikke meget værd, må jeg indrømme.

  Tak for dine søde kommentarer hos mig. Jeg har også endelig fået lagt de "forsvundne" kommentarer til mit Barbablå-indlæg ind igen. Der står vist også lidt til dig...

  Kh. Lone

  SvarSlet
 3. Kære Frue i Glaphuset!

  Skøn blog du har og mange fine ting.

  Jeg skal helt sikkert kigge nærmere på din patchwork-plaid. Jeg er i gang med et lignende projekt, og det er godt at kigge på "efter-billeder" ;-)

  Jeg blogger selv via Blogspot, og jeg må indrømme, at jeg ikke er noget teknisk vidunder, så jeg kan ikke finde ud af, hvordan jeg får mine gamle indlæg til at ligge ude i siden, som du har det her til højre. Vil du løfte sløret for, hvordan du har gjort det?

  Mange hilsner fra Katrine

  SvarSlet
 4. Hej Lea.
  Taaark ;o) Har du prøvet den ???
  Kh Lunde.

  Hej Jette.
  Glæder dig til at lave dem, de er sjove at hækle og blir hurtigt til noget :o)
  God hæklelyst.
  Kh Anette.

  Hej Katrine.
  Velkommen til. Tak for dine søde roser :o)

  Det lyder spændende med en patchwork-plaid projekt :o) Mit er lidt snyd fordi det er syet på fleece, så det er ikke sådan rigtig patchwork-quiltet. Men trods det er det bestemt stadig et skønt og lunt tæppe som Morten Korch nyder om ikke hver dag så tæt på ;o)

  Jeg er absolut heller ikke noget teknisk vidunder, så er sikker på du kan finde ud af det :o)
  Ang. gamle indlæg i siden har jeg været inde at indsætte dem inde i "design" delen af min blog. Ved de store billeder har jeg blot sat dem ind som "Indsæt billede" på samme vis som du indsatte din profil, etiketter osv. Når billedet indsættes kan du også ligge link ind til det specifikke indlæg du gerne vil linke til.
  De små billeder finder du inde under funktionen "Populære indlæg". De opretter sig selv, du skal blot sætte den ind på samme vis som ovenstående.

  Hmm, ved ski ikke om jeg har fået det beskrevet så det er til at forstå..... ??? Elklers skriver du bare igen, så prøver jeg igen.

  Tak fordi du kiggede forbi.
  Kh Anette.

  SvarSlet
 5. Hej Anette!

  Tak for din udførlige beskrivelse, det vil jeg prøve af. Jeg er så teknisk udfordret, at jeg først nu har set dit svar.

  Mit patchworkprojekt er også snydepatchwork - jeg har ikke tålmodighed til det andet - men resultatet bliver forhåbentlig lige så skønt.

  Mange hilsner fra Katrine

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)