fredag den 9. april 2010

Goddag Frederik, du lækre giraf :o)

I onsdags dukkede Frederik op, er han ikke lækker ??? Jeg har vundet ham i Lones give away, hun har en herlig kreativ blog "I Lones fodspor". Jeg har et eller andet med at give tingene navne, så måtte lige høre Lone hvad han hed :o) Asta elsker hans øre, hale og ikke mindst Lones mærke. 1000 tak for gutten her Lone, vi lover at give ham masser af kærlighed :o)

Påsken stod på plantning i diverse skel på Glaphusets 5500 km2 store grund. Foråret er for alvor kommet til Glapmosen, og vi nyder det i fulde drag. Asta har været meget med ude, nu hvor hun synes det er sjovt at sidde op i barnevognen og være lidt med. Så der har/er lidt stille på bloggen her :o) Meeen jeg titter lidt med rundt om på jeres blog´s gør jeg :o)

God weekend
Anette

7 kommentarer:

 1. Tillykke med Frederik ;o)
  Han er altså bare så skøn, og sikke et godt giraf navn.
  Julie

  SvarSlet
 2. Hej Anette..

  Godt I allerede kan li Frederik... Han er da lidt skøn...

  Tillykke med ham.. Kommer du til blogtræf? Kunne da være sjovt at se dig...

  Lone

  SvarSlet
 3. Du er vel nok heldig Anette, for ja han er da en lækker giraf:)

  SvarSlet
 4. Neeeej så var du den heldige viner af den lækre smækre giraf....du er da heldig!! Måske har du lyst til at prøve lykken i mit give away? :)

  Knus Sarah (dandylion)

  SvarSlet
 5. Hej Julie.
  Tak skal du há. Vi er også helt pjattet med ham. Hans navn skal Lone have æren for :o)
  Anette.

  Hej Lone.
  Som tidl. nævnt er han faldet i rigtig god jord. Jeg siger dig Asta nulre hale, øre og mærke ;o) Jeg kommer desværre ikke til blogtræf, det ville ellers være super oplagt og nemt, nu hvor det er så tæt på. Men husbonden og jeg fylder begge år den 20, så vi holder fælles fødselsdag den 18 :o/ Men helt enig, det kunne være rigtig sjovt at se hinanden.
  Dejlig weekend til dig og dine.
  Knus Anette.

  Hej Rikke.
  Føler mig også SUPER heldig :o) Har vidst give away held for tiden :o)
  Tak for dit svar, på mit forrige indlæg :o) Jeg vil også rigtig gerne sy mere EG, er spændt på at høre hvordan det er at quilte. Det har jeg end ikke turde kaste mig ud i.
  Dejlig weekend til jer.
  Anette.

  Hej Sarah.
  Jeppsen, jeg var den heldige jubiii :o) Jeg skal da lige en tur forbi din give away, det er da sikkert og vidst :o)
  Håber det trods det gode vejr, går nogenlunde med at "motionere" sofaen og sengen ???
  Kh Anette.

  SvarSlet
 6. Ja du er da vist lidt heldig Anette, men det skal man også have lov til at være engang imellem:)
  Jeg glæder mig også til at se din næste EG-kreation:) Jeg kunne godt tænke mig at sy både en jakke, smækbukserne, sommerbabydragten og slå-om-kjolen:) Så nu må vi se om jeg ikke snart kan komme i gang med noget af det. Har desværre bare ikke så meget tid til det, Frida er inde i en periode hvor hendes lure varer ca. 45 min. af gangen, jeg jeg traver og traver rundt med barnevogn:) Og hun er meget tæt på at kravle hvilket resulterer i, at hun om aftenen og natten stiller sig op på alle fire og banker hovedet ind i tremmerne på tremmesengen. Så aller første syprojekt er vist en tykkere sengerand, for den hun har ny er alt for tynd:)
  Ha en god søndag:)

  SvarSlet
 7. Hej Rikke.

  Uha ja, havde tiden da bare været der så skulle det flyve med EG kreationer ud af vores symaskiner :o) Pyha, 45 min ad gangen er ikke lange lurer at tage. Håber de er blevet lidt længere efter du har skrevet her ??? Øj, er hun oppe at kravle ??? Så har du nok for alvor ikke et roligt øjeblik ??? Asta er meget stille på den front. Hun har ikke knækket kravle koden endnu ;o) Du skriver du vil sy en tykkere sengerand til Frida så hun ikke kommer galt afsted og slår sig. Vi har lånt sådan nogle dimser som nærmest minder om madrasser man ligger indvendig i tremmesengen. Selve "rummet" de sover i blir mindre, og derved kan de ikke ligge på tværs, og de er som tidl. nævnt næsten ligeså tykke som en tyk skumgummimadras, så der skal gøres et godt forsøg på at slå sig, når de er i sengen.

  Har lige søgt på sengeformindsker som den hedder. Du får lige et link her, så ved du hvad jeg snakker om:

  http://www.minegenverden.dk/shop/sengeformindsker-lyseroed-4357p.html

  God weekend
  Anette

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)