fredag den 23. april 2010

En opvågning i disse søvnige dage !!!

I dag kom pakken fra Christina, KrudtuglensMor. Jeg var så heldig at vinde i hendes give away, et pudebetræk af vintagestoffer endda med mulighed for at ønske farver. Lilla er jo en tosset fin farve, så det ønskede jeg. En rigtig fin pakke hvor der var kræset for indpakningen. Tak Christina for den fine gave :o)


Her inde på Glaphus-bloggen er der meget stille.
Gid det var så vel i virkelighedens Glaphus hvor vi bor.......


Asta er ved at fordoble sit tandsæt fra 2 til 4 tænder. Denne gang gælder det de øverste fortænder. Det har snart stået på i 14 dage. 14 dage med totalt afbrudt søvn for os alle tre. Så vi ligner næsten Søvnig fra de 7 små dværge.
God weekend i blogland.
Anette

5 kommentarer:

 1. Kære Anette, har du nu vundet igen? ;)
  Og velkommen i søvngængernes klub! Vi har også selv haft 14 enormt hårde dage hvor af 10 af dem har været med indlæggelse på børneafdelingen i Kolding. Har skrevet et laaangt indlæg herom på min blog:)
  God weekend, som forhåbentlig bringer lidt sammenhængende søvn til jer:)

  SvarSlet
 2. Stakkels jer ! Det er altså underligt at naturen har gjort det så vanskeligt at gro tænder !
  Håber i snart får en god søvn :-)

  SvarSlet
 3. Oh yes vi er også i tandperioden for tiden, men BEGGE unger! I nat var manden min på arbejde, så jeg fik knapt lukket et øje! YIKES det tærer på kræfterne, så jeg føler med jer!

  SvarSlet
 4. Tillykke, du som har snuppet mit give away held ;-)
  Uha, får helt kuldekysninger ved tanken om tand-helvede. Edith har fået 2 i undermunden, og det var uden problemer. Må man så ikke ha lov til at håbe, at alle de andre tænder vil dukke op stille og ROLIGT!?!
  Håber snart de tænder vil ta en slapper, så I kan få normal-tilværelsen tilbage.
  En masse tanker fra Trine

  SvarSlet
 5. Hej Rikke.
  Har læst dit indlæg, og kan sørme godt forstå du havde brug for at fortælle det. Håber stadig det går den rigtige vej ???
  Knus Anette.

  Hej Miri.
  Jeg synes også det er meget mystisk at nogle bare pludselig har tænder og andre reagere som Asta. Men vi mennesker er jo forskellige så det er nok også det der gør sig gældende her :o) Det er 7-9-13 som om det er ved at stilne lidt af igen. Håber håber.
  Knus Anette

  Hej Didde.
  Håber tandperioden er ved at være drevet over hos jer ??? Tror det er ved at være ovre her hos os. Ikke at tænderne ikke stadig er tæt på at være fremme, men nætterne er forholdsvis rolige igen. Pyyyh, det er dejligt. Søvnmangel kan da lige gøre det ved en :o)
  Kh Anette

  Hej søde Trine.
  Jepp, jeg tror også jeg har overtaget dit give away held :o) Herligt :o) Har faktisk også vundet inde hos Kristiane/Flipflop, men noget tyder på at posten har taget de små søde påskekyllinger under sine vinger. De er i hvert fald aldrig nået herud i mosen :o(
  Pyha ja, et mindre tandhelved kan vi vidst roligt kalde det.Det tyder dog på der er ved at være lidt ro på igen. (bank under bordet, spyt over højre skulder, 7-9-13) Manglende søvn kan da lige gøre det ved én. Håber og beder til at søde Edith går fri. Asta har haft mistet sin stemme totalt, den var vidst blevet noget slidt af alt det her skrigeri :o( Åh den lille stakkel. Heldigvis virker den glimrende igen ;o)
  Kh Lunde.
  Kh Lunde

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)