tirsdag den 2. februar 2010

Endelig færdige

Puderne til sengen. Tænk jeg haft dem liggende i over ½ år. De blev klippet 1 månedstid inden Asta kom til verden, og booom, så skete der ikke mere..... Med diverse graviditetssyge, et kejsersnit og en lille pragtfuld datter, kom de ikke længere.
Mit nytårsforsæt har gjort sig gældende for alvor. Ikke for mange igangværende projekter på en gang, det udløste så i aftes pudderne her :o)


De er bla. syet i det samme stof, som vi har lavet sengegavlen af. Derudover er de blevet lidt en samling af alt muligt. Den sorte pude med den grønne blomst, ligger flest "følelser" i. Det sorte er en KÆMPE hæklet oldemorfirkant. Indrømmet...... Så har man heller ikke andet at lave, meeeen da jeg arbejdede som nattevagt og skulle have et "gå til og fra" projekt. Nu kom den så til glæde her. Den lille filtede blomst har min søde kreative kusine, Cecilie lavet, da hun var 10 - 12 år. Jeg har brugt den på en taske, der til sidst blev så slidt at den måtte lade livet. Men den lille blomst overlevede, nu pynter den her :o)


Her i midtjylland raser sne og storm udenfor. Asta ligger i sin barnevogn og sover trygt, dog kørt i læ i garagen :o) Husbond Keld er på kursus i Viborg. Mon han kan komme hjem, vi får at se. Fruen i Glaphuset hygger i sit fantastiske nyryddet hobbyrum.

2 kommentarer:

  1. De er SÅ fine, dejligt at du fik dem lavet færdige :)

    SvarSlet
  2. SÅ flotte puder Lunde!!!
    Hvor er du bare heldig, du har fået et hobbyrum. Det har vi ikke plads til her i vores mini-hus :-(

    SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)