tirsdag den 18. september 2012

Hæklet sjal med Crocodile stitch - Havfruesjalet.

Nu begynder jeg, at få hints om, at der da vidst er lige rigeligt stille her på bloggen efter Tvebakken er kommet til verden...... Ja, hun er forøvrigt 5 mdr i dag :o) Men krea-stilhed er her altså ikke, bare rolig ;o)

Min svigerinde købte for et halvt års tid siden et mønster på Havfruesjalet. Mildest talt en meget dårlig opskrift, som den mest garvede hækler ville gå kold over. Svigerinden var i hæklekrise over "store huller" og hjælpen var kærkommen. 


Jeg blev stædig, MEGET stædig. Købte en masse strømpegarn og begyndte på sjalet, tiltænkt Godtens dagplejer som "Tak for 2 FANTASTISKE år" gave. Jeg knækkede mønsteret ud fra opskriften (troede jeg) Men måtte langt henne i projektet konstatere, det var forkert...... Mine Crocodile Stitch er på række, men de skulle have været forskudt og mere fiskeskæl-agtige..... 


Da jeg hjalp svigerinden igang, sendte jeg dette You Tube link til hende, og hun kom godt fra start, og ikke mindst rigtigt fra start. Min stædighed overmandede mig og jeg gik igang uden at tjekke linket ud..... 


Resultatet taler for sig selv, og jeg kan nu godt li´ sjalet trods "det er forkert. Nu luner det på en fantastisk dejlig kvinde, som om nogen har fortjent det. Hun har nemlig givet vores dejlige Godte den bedste balast til nu at udforske livet i børnehaven.


Stædigheden vil dog ingen ende tage. Jeg er gået igang igen...... ;o) Nu med et nyt sjal til mig selv, som er "rigtigt" hæklet i Drops Delight i grå nuancer :o) Tak til You Tube damen med de lange negle :o)

6 kommentarer:

 1. Stædighed gør mester... Eller hvordan er det nu det er. ;-)
  Sikke en fantastisk gave! Du er sgu fantastisk Lunde! Det er virkelig blevet flot. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja stædighed er rart at besidde når projekter som disse skal leves ud ;o) Det gjorde heldigvis også glæde ved en skøn kvinde, så er det jo det hele værd :o)

   Slet
 2. Dejligt med endnu et krea indlæg fra dig! Jeg synes nu begge modeller ser super ud! Det ville jeg aldrig have tålmodighed til...

  Kender godt det der med ro på bloggen....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina :o) Nu skal jeg altså også have fundet ud af hvordan jeg blir fast læser på din nye blog, det er jo direkte pinligt jeg ikke har fået gjort alvor af det :o/

   Slet
 3. Waaaru det er et stort og flot arbejde, du har lavet der - forskudt eller ej - sikke en heldig dame, der får sådan en gave!! Helt utroligt!

  Kh Rikke

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rikke.

   Tjaaa, jeg tænker vidst ikke så meget over hvor stort et projekt det er, når jeg først er hooked og igang, ja så fanger bordet ;o) Er heldigvis for det meste stædig nok til det også blir færdigt :o) Og hende der fik det, ja ingen gave var stor nok. Hun er fantastisk :o)
   God weekend, måske krea weekend ???
   Kh Anette

   Slet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)