torsdag den 21. januar 2010

Tænk at det fandtes :o)

Ih hvor skønt, tænk at det findes..... En kreativ award :o) :o) :o) Og så har min søde Trine Søhest valgt bla. at tildele mig en af slagsen. Jeg er da mildest talt MEGET BEÆRET :o)
Trine skrev: Gammel kollega og hyperkreativ veninde, som jeg har "genfundet" her i blog-land. Det sjove er, at vi begge har fået døtre i sensommeren 09.
Havde det ikke været for Trine, gik jeg rundt, lykkelig uvidende, om dette slaraffenland af en verden der findes herinde i blogland. 1000 trillioner tak søde Trine :o)


Jeg skal skrive 7 ting om mig selv, tænke tænke:

1. I lørdags modtog jeg 20 års stjernen til at sy på min spejderuniform. Wooow, det var skisme ikke så lidt. Jeg har fra jeg var 9 år gammel været aktiv spejder, og senere spejderleder. I sommers stoppede jeg som leder. (skulle til at bryste mig med en ny titel som mor, til Asta) Nu roder jeg i stedet med troppens hjemmeside. Spejderiet har givet mig SÅ meget gennem mit liv. Det er meget, at sige det har formet mig, til den jeg er. Men det har i stor grad bidraget til det lidt småskøre og kerative væsen jeg er.

2. Min elskede husbond, Keld, er selvfølgelig også spejdergut af hjertet :o) Sammen har vi haft SÅ mange fantastiske oplevelse, arrangeret så mange sjove ting og lejre til alle de glade børn der ugentlig er dukket trofast op.

3. Vi blev gift i april 08, efter at have kærester i 6 år. Brylluppet var første skridt indenfor kort tid, på vejen til at blive "sat".

4. Efteråret 08 flyttede vi ud til Glapmosen og dens fantastiske dyreliv :o) Vi blev husejere. For at komme det lidt nærmere flyttede vi ind i Glaphuset. Derfor kunne min blog da umuligt hedde andet end: Glaphuset. At jeg så ikke rigtig kan finde ud af hvordan den skal se ud og leger flyttedag på den nu og da, er en anden ting :o)

5. I august 09 kom vores 3. store skridt. Vi blev forældre til Asta. Hun har taget os SÅ meget med storm. Hver aften inden vi siger godnat til hinanden, kommer sætningen frit fra leveren: "Åh, hvor er hun sød" og "Jeg elsker dig Søde, sov godt". Det at være blevet forældre er dog det største nogensinde. Jeg hviler mere i mig selv end jeg nogensinde har gjort. Jeg har det som blommen i et æg, stortrives, ja livet er intet mindre end fantastisk. Der er SÅ mange ting der ikke betyder helt så meget som før, og nullermændene i hjørnerne kan da bare feste hvis det er det de har lyst til ;o)

6. Når jeg nu ikke er på barsel, arbejder jeg som sosu-assistent i et Leve- Bo miljø på et ældrecenter. Det trives jeg godt med, men er selvfølgelig meget spændt på hvordan det blir når en almindelig hverdag rammer os. Der heldigvis lang tid til. (27 august 2010)

7. Jeg er netop blevet færdig med at rydde op, muge ud og regere i mit nu alletiders hobbyrum. Jeg kan næsten ikke vente med, at indvie det sådan for alvor :o) "Man skal ikke gå ned på udstyret" og den sætning dækker i høj grad mit hobbyrum vældig godt :o)

Jeg synes ikke det er den nemmeste opgave, at skulle give awarden videre til 7 andre. Jeg synes alle herinde har fortjent den. I beriger mig dagligt med jeres idéer og super seje kreationer. Så 1000 tak til jer alle.

3 kommentarer:

 1. Hej Anette
  Kan du ikke lige skrive din mailadresse til mig, så kan vi lige snakke futter :)
  Kh Faster Mette

  SvarSlet
 2. Tak fordi vi måtte høre lidt mere om dig :-)

  SvarSlet
 3. Kan godt forstå du har fået en kreativ award. Du har da gang i rigtig meget spændende.
  God weekend
  Kh Birthe

  SvarSlet

Det er altid dejligt at få en kommentar med på vejen :o)